USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк може отримати сучасне студмістечко

18 Серпня 2014 18:25
У Луцьку розглядають проект створення сучасного студмістечка, розміром 8 гектарів, на базі Східноєвропейського національного університету.

Про це мер Львова розповів під час брифінгу для журналістів у Луцьку сьогодні, 18 серпня.

Андрій Садовий зазначив, що Луцьк має хороший бренд міста. Окрім того, розповів, що у рамках робочої зустрічі він спілкувався з міським головою Миколою Романюком про можливість створення в місті сучасних архітектурних об’єктів. Серед них, з його слів, є проект створення студентського містечка Східноєвропейського національного університету, під будівництво якого виділили площу у 8 гектарів.

Зі слів Андрія Садового, місцевим управлінцям слід вивчити позитивний досвід Українського католицького університету, який побудував нові навчальні корпуси, а також кампус для студентів у стилі сучасного дизайну:

«Це прекрасні умови проживання, і я навіть не знаю, чи є готель такого високого рівня, якщо порівнювати умови, в яких живуть студенти».
Як зазначив мер Львова, нині є домовленості з ректором Сходіноєвропейського національного університету Ігорем Коцаном та заступником міського голови Луцька щодо співпраці з президентом Католицького університету у цьому питанні.

Градоначальник Львова впевнений, що новий корпус у сучасному стилі, запроектований кращими архітекторами, став би гордістю і окрасою Луцька.

«Дуже важливо мати нові споруди, оскільки спочатку ми формуємо середовище, а потім воно формує нас», - резюмував Садовий насамкінець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
дідо Показати IP 18 Серпня 2014 18:35
Католицький університет вклав кошти у студмістечко,які потім поверне платою за навчання. ВДУ хоче закопати народні гроші, чинуші отримають відкат,а безграмотні викладачі безкоштовне житло. І потім ВДУ продовжить клепати потенційне безробіття та працівників варшавки.
баба до дідо Показати IP 18 Серпня 2014 19:22
У Вас, бува, не Оксфордський диплом?
батя Показати IP 18 Серпня 2014 18:49
боже, який той дідо чи та дідо розумна!? в усіх питаннях і в усіх людях розуміється. вже пора десь висувати чи засувати, а то аж страшно, що такі умнікі ще живуть
Всезнайко Показати IP 18 Серпня 2014 19:22
Садовий - ПНХ
неук до Всезнайко Показати IP 18 Серпня 2014 19:25
Всезнайко - ХНР
бздідо Показати IP 18 Серпня 2014 19:24
Мало того, що живуть, а й ходять десь поруч, а ми їх чомусь не помічаємо.
помічниця Садового Показати IP 18 Серпня 2014 19:24
А хто це в синій майці з трафаретом "Сила людей" і жінка зліва від нього? Обоє - єврейської зовнішності, з випуклими очима? Довго заглядали в рот Садовому, аби помітив? Ще б на лобі щось написали. Садовий не любить нащадків Мойсея.
скептик Показати IP 18 Серпня 2014 19:48
Скоріше за все, не отримає. Грошенята розпиляє Чорнуха, відкат натурою получить Коцан. Роздерибанять і земельку і гроші...
дідо до скептик Показати IP 18 Серпня 2014 19:55
Коцан навіть не приховує.що він збирається розпродувати перші поверхи під бари та магазини.
Бармалєй Показати IP 18 Серпня 2014 22:26
Краще замість попілу бабла відродити тамвійськову частину. Казарми ще збереглися. Інші будівлі можна відновити. А цим прожектантам - дулю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus