USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк може стати молодіжною столицею України

9 Лютого 2018 16:52
Луцьк потрапив у десятку фіналістів національного конкурсу "Молодіжна столиця України". Крім Луцька, до фіналу потрапили такі міста як: Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Львів, Рівне, Тернопіль та Харків, інформує Департамент сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Представники цих міст матимуть змогу взяти участь у публічному засіданні Наглядової ради, де і буде оголошено місто-переможця конкурсу. Захід відбудеться 16 лютого. На засідання запрошують представники міської влади та молоді (до 3-х осіб) з можливістю виступити з презентацією про те, чому саме їхнє місто має стати молодіжною столицею України 2018 року.

Ініціаторами конкурсу є Міністерство молоді та спорту України, Український Інститут Міжнародної Політики та Національна молодіжна рада України.

Основною метою конкурсу є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Починаючи з 2017 року, цей конкурс проводитиметься в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.

Подробиці на сторінці конкурсу в Facebook: https://www.facebook.com/youthcapitalofukraine/ та сайті: http://youthcapital.org.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шошонам Показати IP 9 Лютого 2018 17:24
Про що ви мелете

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus