USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк - на межі газового колапсу

7 Листопада 2008 16:54
Тиск газу в мережі Луцька та Луцького району перебуває на мінімальній позначці. Через брак блакитного палива багато підприємств вже зупинили свою роботу. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Про надзвичайну ситуацію, яка склалась у місті, ВАТ «Волиньгаз» повідомив всі можливі інстанції, місцеві та державні органи влади, управління з надзвичайних ситуацій, засоби масової інформації, адже, як стверджують фахівці, Луцьк перебуває на межі повної зупинки газопостачання.
 
У прес-центрі ВАТ «Волиньгаз» стверджують, що без газу вже залишилася частина вулиць навколишніх сіл Полонка, Баківці, Несвіч, Підгайці, Романів, Голишів, Новостав, Чаруків. Не працює опалення у школі села Радомишель, без газу залишилася частина вулиці Чернишевського в Луцьку та пункт «Швидкої допомоги» по вулиці Словацького. Виробництво зупинив «Луцьккондитер», «Цегельний завод №1», підприємство ЗАТ «Хелс» та дрібніші споживачі, кількість яких постійно зростає.
 
Найгостріше ситуація склалася для Гнідавського цукрового заводу. Наступної ночі він планує запускати виробництво, яке деякий час простоювало через незначний ремонт. Після запуску головної турбіни на підприємстві газу в міській мережі просто не залишиться, спрацює автоматика на газорегуляторних пунктах міста і процес постачання газу зупиниться.
 
Рішення про зниження тиску прийняте в НАК «Нафтогаз України». Причиною називають безлімітне споживання газу підприємствами теплокомуненерго Луцька – без ліміту газу залишається ДКП «Луцьктепло».
 
Водночас промислові підприємства Луцька, в яких є погоджені ліміти газу, через критичну ситуацію також не можуть його отримати. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Листопада 2008 02:42
Догралися в демократию,придурки!ну ще разок помаранчевих ідиотів треба вибрати, щоб зовсім Україні пісец настав! не вмієте керувати країною- не беріться! скільки можна з людей знущатися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus