USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцьк попрощався одразу з трьома полеглими Героями

17 Лютого 2024 16:06
Сьогодні, 17 лютого, лучани та мешканці громади зібрались у кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку, щоб попрощатися з військовослужбовцями, які загинули внаслідок війни із Росією, Іваном Притолюком, Станіславом Гуленковим, Михайлом Колядою.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Житель села Прилуцьке Луцької міської територіальної громади Притолюк Іван Миколайович (07.07.1986 року народження) був призваний на військову службу за мобілізацією та загинув 26 січня в районі населеного пункту Новодарівка Запорізької області.
Лучанин Гуленков Станіслав Ігорьович (03.09.2000 року народження) проходив військову службу за контрактом у військовій частині Державної прикордонної служби України та загинув 20 квітня 2023 року в районі населеного пункту Новокалинове Донецької області.
Лучанин Коляда Михайло Григорович (27.01.1983 року народження) був призваний на військову службу за мобілізацією та загинув 13 лютого біля населеного пункту Діброва Луганської області.
До спільної молитви за упокій душ спочилих разом із родиною, духовенством, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився міський голова Ігор Поліщук.
Після завершення богослужіння домовини Героїв пронесли Театральним майданом. Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.
Поховали Станіслава Гуленкова та Михайла Коляду в секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Івана Притолюка – на кладовищі у селі Прилуцьке.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Лютого 2024 17:12
це не війна, коли всі стають на захист, це допомога влади ху*лу провести 'денацифікацію'. Це ганьбище! Влада повне гі*но, вона не хоче або не здатна організувати народ на гідний спротив. Патріотичну молодь гниди при владі приносять в жертву - це жахливо.
Анонім Показати IP 18 Лютого 2024 00:03
Гідний спротив кажете. А це як. Щоб наших хлопців було вдесятеро чи в сотню раз більше. Ми не маємо чим воювати. Крапка. А ви патріоти продовжуйте і далі горлянки дерти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus