USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Луцьк попрощався з Героєм Юрієм Сапожником

21 Вересня 2022 15:32
Сьогодні в кафедральному соборі Святої Трійці мешканці Луцької територіальної громади попрощалися ще з одним військовослужбовцем, який віддав життя у війні із загарбницькою росією. Священнослужителі храму відспівали полеглого на фронті старшого солдата Юрія Сапожника 1978 року народження.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Юрій Сапожник був призваний на військову службу 10 березня за мобiлiзацiєю на посаду стрільця-зенітника зенітно-ракетного взводу зенітно-ракетної батареї.

Загинув 13 вересня під час виконання бойового завдання поблизу Опитного на Донеччині.

До спільної молитви за упокій душі спочилого разом з духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився Луцький міський голова Ігор Поліщук, представники влади області.
«Сьогодні ми проводжаємо у Вічність українця, патріота, сина, батька, чоловіка, товариша по зброї, ім’я якого Юрій. На жаль, багато таких хлопців за час війни ми з вами вже похоронили. Але вони будуть вічно жити в нашій пам’яті, недаремно кажемо: Герої не вмирають! Маємо зробити все для того, щоб перебороти це зло, яке прийшло в нашу спільну домівку, аби у майбутньому така ж біда не повторилася з нашими дітьми та внуками», – сказав декан кафедрального собору Святої Трійці, протоієрей Микола Нецькар.
По завершенню богослужіння домовину з тілом Героя під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підпільник Кіндрат Показати IP 21 Вересня 2022 22:17
Наш Юрко... болить серце.... Як нам буде не вистачати твоєї щирої, доброї посмішки, твоїх жартів... будемо згадувати час проведений разом на роботі, дозвіллі, на полюванні...наша добра душа, наш позитивчик... ти загинув, щоб жили ми, наші діти і внуки... спочивай з миром, друже, Царство тобі Небесне...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus