USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Луцьк провів в останню путь загиблого Героя Михайла Дарчича

3 Серпня 2022 15:05
Сьогодні у Луцьку попрощалися ще з одним захисником, який поліг у боях з російськими загарбниками на сході країни.

Про це повідомили у міській раді.

Військовослужбовець Михайло Дарчич був призваний на військову службу по мобілізації 26 лютого на посаду фельдшера медичного пункту стрілецького батальйону. Загинув 31 липня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Соледар Донецької області.

Відспівали воїна в кафедральному соборі Святої Трійці. До молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими лучанами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук, представники влади області.

«Сьогодні ми проводжаємо у Вічність Михайла Дарчича. За професією медик, він йшов на фронт не вбивати, а рятувати інші життя, повертати здоров’я. Дуже боляче, що варварський цинізм не зважає на жодні людські якості і цінність. Молимося, щоб Господь Бог прийняв нашого Михайла – рятівника, захисника Вітчизни, до своїх вічних осель і дарував блаженне упокоєння», – сказав у скорботній промові протоієрей Володимир Подолець.

Після панахиди труну з тілом Героя під звуки солдатської сурми прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей час присутні на площі містяни стали на коліна. Перед фотостендом «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus