USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк побратався з польським містом Торунь

17 Жовтня 2008 11:38
Сьогодні, 17 жовтня, Луцький міський голова Богдан Шиба та мер Торуня Михаїл Залеський підписав угоду про партнерство між обома містами. Про це 17 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як зазначив при підписанні пан Шиба, луцька мерія сподівається на поглиблення співпраці з новим польським партнером. Пріоритетною, зокрема, Луцький міський голова назвав поглиблення економічного співробітництва. Михаїл Залеський погодився зі своїм українським колегою. Він зазначив, що зробить усе, аби популяризувати для польських підприємців ідею ведення бізнесу в Україні.
 
Під час імпровізованого брифінгу, опісля підписання угоди, Михаїл Залеський, відповідаючи на запитання журналістів, визнав, що якихось преференцій для луцьких бізнесменів торунська мерія не робитиме.
 
До прикладу, якщо ЛуАЗ захоче продати торунській адміністрації автобуси власного виробництва, то йому доведеться брати участь у тендері. Окрім того, сторони сподіваються на поглибленій співпраці у галузі культури.
 
Довідково:
 
Міський бюджет Торуня становить 780 мільйонів злотих (у 2,5 раза більше, ніж бюджет Луцька).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus