USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк побратався з рідним містом Сталіна

26 Серпня 2008 12:53
Луцьк підписав угоду про побратимство із грузинським містом Горі, яке зруйноване під час російсько-грузинської війни. Про це під час прес-конференції 26 серпня розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Богдана Шиби, наразі відсутній зв’язок із Горі, тому для підписання угоди через Інтернет мер грузинського міста їздив до українського посольства. «Як тільки з’явиться можливість, ми одразу надішлемо до Горі гуманітарну допомогу та приймемо на проживання дітей», – зазначив міський голова.
Нагадаємо, раніше луцька влада запропонувала мерії Горі відправити до облцентру Волині групу дітей, аби вони перебували якнайдалі від жахів війни.
Довідково:
У місті Горі 18 грудня 1878 народився Йосиф Сталін. У цьому місті зараз працює музей імені Сталіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus