USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк відсвяткує День міста і День Незалежності саморекламою?

31 Липня 2009 09:48
Влада Луцька хоче, щоб під час святкувань наприкінці серпня підприємства міста «рекламували» себе. Про це під час наради 30 липня розповів Луцький міський голова Богдан Шиба, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Шиба подякував представникам комерційних структур Луцька, які допомагають місту. За словами градоначальника, варто запланувати і провести заходи з нагоди Дня Незалежності та Дня міста так, щоб лучани відчули свято.
 
Однак цього року пропонується «по-іншому» відсвяткувати ці дні. Богдан Шиба запропонував, щоб під час свят кожне підприємство мало змогу себе прорекламувати. Міський голова вважає, що реклама тих підприємств, які містять у назві слово «Луцьк», пропагує і саме місто.
 
«Треба навчити людей купувати своє», – зазначив очільник обласного центру Волині. Він навів приклад з власного досвіду – німці принципово купують німецькі товари, навіть якщо вони дорожчі і не якісніші за іноземні аналоги. «Я хочу, щоб основною ідеєю святкування була пропаганда луцьких брендів», –  сказав Богдан Шиба.
 
Однак підприємства міста мають до середи обдумати, яким чином це зробити і подати пропозиції заступнику міського голови Анатолію Пархом’юку. На думку пана Шиби, цьогоріч акції з відзначення Дня міста та Дня Незалежності варто проводити не лише у центральній частині міста, а й на 33-му кварталі та в районі ДПЗ.
 
Анатолій Пархом’юк ознайомив присутніх з проектом плану святкових заходів. Це – різноманітні збори, шахові турніри, віче, фестиваль «Меч Луцького замку» та акція «Українська вишиванка». До Луцька запросили представників інших міст та закордонні делегації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus