USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька інста-бабуся підкорила столичний подіум

11 Червня 2018 08:00
Волинянка Алла Рогозіна, відома також під творчим ніком Степанида Цвіт, стала обличчям відомого бренду Schwarzkopf.

Світлинами і відео з вечірки до 120-річчя модної компанії поділилася дочка зірки Надія Рогозіна. До слова, саме вона майже два роки тому вигадала для мами образ яскравої інстарамної Степаниди Цвіт, пише «Таблоїд Волині».

«Я стояла біля подіуму і не могла повірити. Жарт, який ми задумали півтора роки тому, зажив своїм життям! 120 років #Schwarzkopf, а «гвоздь програми», її феєричний фінал - моя мама! «Звичайна» українська пенсіонерка. Але вона була найкрутіша! Вона стала обличчям рекламної кампанії разом з незвичними людьми по всьому світу! Ну і відзначили ми цей факт прекрасно!», – йдеться у дописі.

Степанида Цвіт закривала найголовніший показ дня на одному подіумі із Натою Зверевою (PurPur), Кароліною Ашіон, Катро Заубер та Дмитром Діром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus