USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Луцька міська рада звернулася до США, Франції, Німеччини, Британії та НАТО, щоб закрити небо над Україною

5 Березня 2022 16:15
Депутати Луцької міської ради на чолі з очільником Луцька Ігорем Поліщуком написали звернення до президента США Джо Байдена, президента Франції Еммануеля Макрона, федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца, прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона, генсека НАТО Єнса Столтенберга, урядів та парламентів країн-членів НАТО щодо закриття повітряного простору над Україною.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Ми, депутати Луцької міської ради, та Луцький міський голова від імені Луцької міської територіальної громади звертаємося до вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною.

В Україні йде жорстока війна. Агресор – Російська Федерація – обстрілює наші міста і села, знищує інфраструктуру та промисловість. Гинуть тисячі невинних мирних жителів, серед яких люди поважного віку, жінки, діти. Гинуть наші військові.

Закликаємо вас негайно закрити повітряний простір над Україною! Це єдиний варіант гарантувати безпеку мирним українцям, убезпечити нашу країну та світ від можливих екологічних і техногенних катастроф.

Загиблі та поранені діти, жінки, зруйновані інфраструктура міст і підприємств, лікарні, школи, дитячі садки, – така ціна вашого зволікання.

Рішення, яке врятує тисячі людських життів, у вас на столі. Саме час проявити свою сміливість, відповідальність та рішучість перед всім світом. Ви можете увійти в історію як політики, які зробили все можливе, щоб зупинити жорстоке кровопролиття та не допустити тисячі людських жертв в цивілізованій Європі у XXI столітті.

Підтримайте нашу країну у боротьбі з російськими окупантами!» – йдеться у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus