USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міськрада передала військовим позашляховик

26 Липня 2023 18:10
За кошти працівників Луцької міської ради на потреби армії придбали та передали позашляховик, який дозволить швидше та ефективніше виконувати бойові завдання, забезпечувати мобільність та швидкий доступ до місць виконання службових обов’язків.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Автомобіль передали військовослужбовцю Сергію Годлевському, який працював у Луцькій міській раді, а зараз боронить нашу країну в складі прикордонного загону, що виконує завдання в зоні бойових дій.

Нагадаємо, від 24 лютого минулого року на підтримку армії працівники міської ради зініціювали щомісячний збір коштів у розмірі свого одноденного заробітку, який проводять й до сьогодні.

Раніше ми писали, що захисники на фронті отримали від міськради три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Fly more combo та супутниковий модем Starlink, 90 дронів Mavic 3 для військових, а також квадрокоптер «DJI Mavic 3 Fly More Combo» та зарядну станцію EcoFlow.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus