USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцька міськрада скоротить свій автопарк на 50%

24 Квітня 2014 14:40
Половину автівок, які знаходяться на балансі Луцької міської ради, віддадуть комунальникам.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови сьогодні, 24-го квітня.

Зі слів заступника Луцького міського голови, керуючого справами виконкому Юрія Вербича, автомобілі, які віддадуть комунальникам, з 90-х років й пробігом 230-280 тисяч кілометрів, однак, запевняє чиновник, вони «доглянуті й можуть надалі використовуватися».

Скорочення автопарку потягне за собою й скорочення робочих місць. Юрій Вербич каже, що в першу чергу звільнять тих водіїв, хто досягнув пенсійного віку й доїжджає на роботу здалека.

«Окремі посади ми скасуємо, втім, будуть і такі авто, які ми передамо комунальникам з умовою збереження посади того водія, який працював на машині. Це питання ще довивчається», - говорить Юрій Вербич.

Автопарк Луцької міськради планують скоротити на 7 автівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Показати IP 24 Квітня 2014 17:18
Коли вже розженуть старих пердунів ?. Молоді працювати ніде, а в міській раді пенсіонери-водії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus