USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцька міськрада втручається у вибори в Княгининівській ОТГ

24 Листопада 2016 15:58
Маршрутку № 22 члени виконкому продовжили до села Милуші. Мотивують в міськраді це численними зверненнями від громадян. Проте, деякі депутати вважають це втручанням в передвиборчий процес в майбутній Княгининівській ОТГ.

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконкому 24 листопада.

Так, заступник міського голови Сергій Григоренко запропонував внести проект рішення про продовження маршруту № 22 до села Милуші до 15 січня.

Нагадаємо, ЦВК призначила вибори 11 грудня у п’яти волинських громадах, а 18 грудня - ще у трьох.

Зі слів начальника управління транспорту Анатолія Миронюка, мотивація такого проекту рішення – численні звернення місцевих мешканців, голови Княгининівської сільської ради, депутатів сільради.

Проте, депутат міськради Павло Данильчук зауважив: 11 грудня мають відбутися вибори в Кягининівській ОТГ. До Луцької міської ради звернувся депутат Княгининівської сільради, кандидат на голову Княгининівської ОТГ Олександр Ткачук. Його прізвище є і в проекті рішення. Тож, це очевидно, переконаний депутат, рішення виникло «під вибори».

ЧИТАТИ ЩЕ: У КНЯГИНИНІВСЬКІЙ ОТГ – 131 КАНДИДАТ У ДЕПУТАТИ І 5 - НА СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВУ

«Аби було чесно і справедливо, я пропоную продовжити всі такі маршрути, які мають сполучення з селами, до 15 січня наступного року, якщо ОДА не справляється з конкурсом перевізників приміських маршрутів», - пояснив він.

Проте, захистити проект рішення вирішив Роман Романюк – очільник обласної організації партії «Солідарність» БПП.

«Є здорове бажання мешканців їздити міською маршруткою, багато людей працює в Луцьку, і я не бачу заперечень, якщо депутат сільради відстоює інтереси виборців», - переконаний він.

Про те, що таке рішення несправедливе у ставленні до мешканців інших прилеглих до Луцька сіл, зазначив і член виконкому Олександр Шараєв. Він пропонував підтримати пропозицію Павла Данильчука. Проте, в міській раді вирішили вивчити це питання до наступного засідання виконкому.

А ось маршрутку № 22 продовжили до села Милуші якраз до моменту виборів у Княгининівській ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
виборець Показати IP 24 Листопада 2016 16:29
УКРОП - не скигліть!!!
123 Показати IP 24 Листопада 2016 18:16
Пройшов слушок що навітьОксана Марищук висунула свою кандидатуру. Яке вона, уродженка Житомирщини, а нині жителька м. Луцька має до цих виборів...
Місцевий Показати IP 24 Листопада 2016 19:05
Облдержадміністрація мала пустити маршрутки в Маяки із заїздом в Кам'янку, а тепер не пустить всіх на купу
Олег Показати IP 25 Листопада 2016 12:34
Данильчук і Твердохліб хвилюються бо Ткачук їх обіграв. Олена Олегівна Павло Петрович краще замість порожніх слів ділом займіться
Кравчук Показати IP 25 Листопада 2016 12:35
Хана всім. Данильчука розізлили :))))))
Геннадій Показати IP 25 Листопада 2016 12:38
Дивний в нас народ. Людина шосьзробила а вони відразу кинилися її обгиджувати. Шо за люди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus