USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцька школярка - серед переможців міжнародного фестивалю

21 Травня 2014 14:47
Учениця Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена Анна Єфіменко взяла участь у Міжнародному фестивалі фортепіанної музики «Каштановий рояль», що 15-18 травня 2014 року відбувся у Києві, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Понад 80 учасників із різних країн змагалися у шести конкурсних номінаціях. Лучанка виступила в одній із найскладніших з них - «Соло з оркестром». Арію і Фінал з концерту для фортепіано з оркестром Б. Фроляк виконувала у ІІ турі конкурсу з оркестром Національної опери України.

Майстерність піаністів оцінювало журі у складі відомих музикантів і музикознавців з України, Білорусії, Великобританії, Японії.

Високий виконавський рівень Анни Єфіменко відзначено ІІІ премією, її викладач, заслужений працівник культури України Циганкова І.В. отримала диплом за підготовку конкурсанта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus