USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» у номінально виїзному поєдинку перемогла тернопільську «Ниву»: 0-2

26 Березня 2021 19:04
Луцька «Волинь» у номінально виїзному поєдинку перемогла тернопільську «Ниву» в рамках 18 туру Чемпіонату України серед команд Першої ліги.

Лучани активно розпочали поєдинок і уже на 9 хвилині м’яч після удару Коломойця влучив у стійку. Одразу послідував розіграш кутового, після якого Цюпа відкрив рахунок у матчі, точно пробивши головою.

Потому гравці «Ниви» заграли дещо активніше, пробивали кілька штрафних з різних відстаней, але всі удари приходилися точно в руки Леванідову. У «Волині» момент був у Коломойця, який отримав м’яч після обрізки в центрі поля, але його удар пройшов повз ворота.

Уже в компенсований арбітром до першого тайму час Рябов, обігравши кількох суперників, пробив метрів з 25 точно у ближній кут воріт «Ниви», - 0-2.

У перерві Василь Сачко провів заміну: замість Коломойця на поле вийшов Кобзар. Гра проходила здебільшого у центрі поля, без особливих моментів. На 55 хвилині Ляшенко «обікрав» голкіпера, який невдалао вийшов з воріт, але завдати удару не зумів.

На 63 хвилині у «Волині» на поле вийшов Климець замість Протасова. Ще за 5 хвилин хороший момент був у «Волині»: Кобзар увійшов до штрафної і пробив, воротар «Ниви» відбив, Сіаваш підібрав м’яча і також пробив у кіпера.

У середині другого тайму пошкодження зазнав Ляшенко, замість якого на поле вийшов Чачуа. За 10 хвилин до кінця матчу Кобзар пробивав головою після навісу з флангу – трохи вище воріт.

До кінця матчу небезпечних моментів у команд так і на виникало. «Волинь» без проблем втримала переможний рахунок і тепер очікує в гості МФК «Миколаїв», матч проти яких відбудеться у Луцьку 31 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
001 Показати IP 26 Березня 2021 20:03
ФК "Волинь" молодці. Так тримати і кожного туру перемагати.
Сраконіс Показати IP 26 Березня 2021 20:14
Кому це цікаво? Яка Волинь, коли немає бабла-покайтесь і не смішіть - «Волинь» перемогла « тепличне господарство» Лище з рахунком 25 на 24 - посміховисько !!!!!
001 до "Сраконіс" Показати IP 27 Березня 2021 08:22
До читача "Сраконіс". Бачу по житті ти песиміст. Бачу, як зі злобою та якось придурковато реагуєш на перемогу ФК "Волинь" і невідомо з якої особистої чи що причини не бажаєш, щоб у нашому краю була футбольна команда, яка може грати у Прем'єр Лізі. Мені дуже жалко тебе, що ти така "запущена людина". Скоріше звертайся по допомогу до психолога чи психоневролога.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus