USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Луцька мерія навчатиме інші муніципалітети, як правильно управляти?

28 Квітня 2009 15:25
У сесійній залі Луцької міськради представникам українських муніципалітетів презентували МГО «Міста якості». Про це 28 квітня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіла чиновникам різних міст виконавчий директор МГО «Міста якості» Ольга Іванків, спочатку планувалося об’єднати виконкоми міськрад, де запровадили систему управління якістю, або ж планують це зробити. За словами пані Іванків, цей задум реалізувати було важко з юридичної точки зору, а тому просто зареєстрували громадське об’єднання.
Головне завдання «Міст якістю» – ділитися досвідом з питань надання муніципальних послуг. Очевидно, налагоджується співпраця з різноманітними містами – Луцьком, Полтавою, Коростенем, Івано-Франківськом, Ковелем, Борисполем, Кременчуком та іншими. Пані Іванків зазначила, що в рамках одного проекту планується візит українських чиновників до Польщі для вивчення досвіду місцевого самоврядування у цій країні.
 
Експерт аудиторської компанії «ТЮФ Норд» Павло Підгаєць розповів, що Луцьк у запровадженні системи управління якістю пішов далі за інші міста. Водночас, за його словами, систему управління якістю в органах державної влади в Україні, за рішенням КМУ, мали запровадити до 2012 року, однак, через кризу, цей термін продовжили до 2015-го.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus