USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Ідеальний макіяж для сонячних днів*

31 Травня 2021 12:32
Як правильно підібрати косметику на літо? Основні рекомендації від інтернет-магазину eZebra.

Літо – чудовий час для експериментів з гардеробом та макіяжем, коли можна дозволити собі більше яскравих та свіжих відтінків. Та й, зазирнувши на eZebra, важко відмовитись від придбання нової косметики, адже сайт пропонує стільки усього цікавого та красивого! А зараз він ще й дарує щедрі знижки покупцям. Тому, якщо планували оновити косметичку до літа, то саме час це зробити!

Поєднання природності та сміливих кольорів

Особливістю літнього макіяжу є не лише яскраві сміливі кольори, а й природність. Погодьтеся, під час спекотної погоди, далеко не всі тональні основи будуть доречними. Краще віддати перевагу максимально легкому тону, а ще краще відмовитися від тонального крему на користь мінеральної пудри. Якщо ж шкіру на вашому обличчі важко назвати ідеальною і ви хотіли б замаскувати недоліки, то скористуйтеся коректором на окремих ділянках. Ховати усе лице за шаром щільного тонального – не найкращий варіант для літа.

Захист від сонця

Окрім того, що літній макіяж має бути максимально невідчутним, він ще мусить захищати від шкідливого впливу сонця. На eZebra кожен покупець знайде чимало ефективних та якісних косметичних засобів із високим ступенем захисту від сонячних променів. Багато легких тональних кремів та пудрових засобів містять сонцезахисні компоненти. Також краще одразу запастися матуючими серветками, що влітку ніколи не бувають зайвими й дозволяють зберегти макіяж надовго.

Виразний погляд

Що стосується макіяжу очей, то цікавим варіантом є кольорова туш. Таким чином, ви одразу зробите свій макіяж небанальним. Це може бути як коричнева туш, що чудово підійде навіть для офісу чи університету, так і більш ексцентричні варіанти. Виграшно виглядає синя туш, що чудово контрастує з карими та зеленими очима. Для блакитнооких красунь справжньою знахідкою є фіолетова туш. З її допомогою легко добитись виразного погляду. Не обов’язково купувати дорогу кольорову туш, для експериментів чудово підійдуть бюджетні варіанти. Тим паче, на eZebra представлено чимало недорогих варіантів, які радують хорошою якістю.

Засмаги навіть без поїздки до моря

Далеко не всі жінки можуть похвалитися засмагою навіть влітку, багатьом доводиться проводити більшу частину спекотних місяців на роботі чи навчанні. Саме тому краще придбати бронзер, що дозволить шкірі виглядати засмаглою навіть без поїздки до моря. Та й хайлайтер при обережному нанесенні дасть чудовий ефект. Його можна нанести на щічки, лінію брів, над верхньою губою. Щоправда, з інтенсивністю нанесення варто бути обережними. Дуже легко переборщити і макіяж виглядатиме недоречно у денний час.

Яскраві стрілки й посмішка

Для красивого літнього макіяжу зовсім не обов’язково користуватись чорною підводкою чи насиченими темними тінями. Значно актуальніше виглядатимуть яскраві стрілки і світлі тіні. Не забудьте про блиск для губ, він додасть образу особливого шарму! А завершити наведення краси краще улюбленим літнім ароматом, що підійматиме настрій, як вам, так і оточуючим. А, як відомо, саме усмішка є найкращою прикрасою кожної жінки!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus