USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцька мерія погасить борг перед «молодіжками» на початку року. ВІДЕО

12 Грудня 2008 15:15
Відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міськради заборгував ряду молодіжних громадських організацій, які перемогли в конкурсі проектів та провели заплановані заходи, понад 64 тисячі гривень. Аби знайти вихід зі скрутного становища, директор департаменту молодіжної політики та спорту Володимир Пащенко 12 грудня зібрав представників громадських об’днань та відділу сім’ї та молоді на нараду, – інформує репортер «Волинських Новин».
Виявляється, цьогоріч на відділ у справах сім’ї та молоді мерії виділили 370 тисяч гривень – 200 тисяч на проекти і 170 тисяч на оздоровлення дітей. Однак із різних причин, пояснив начальник відділу Ігор Гузь, виник борг обсягом 64 тисячі гривень перед декількома громадськими об’єднаннями. Серед них – Пласт, Асоціація захисту прав молоді Волині, «Альтернатива», фонд «Переображення» та інші.
Володимир Пащенко розповів, що з цього приводу були консультації з міським головою Богданом Шибою. Оскільки цьогоріч ще очікують фінансових надходжень до бюджету, зокрема від аукціонів, то на початку наступного року мерія зможе погасити заборгованість. Тобто із цими організаціями буде переукладено відповідні договори на перший квартал 2008 року і на його підставі заборговані гроші повернуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 12 Грудня 2008 16:08
До чого тут аукціони? Кошти від їх проведення ідуть в бюджет розвитку і повинні використовуватись лише на капвкладення! Розводять молодіжних лідерів:)
Злидень Показати IP 12 Грудня 2008 16:09
Гузь все на свою організацію забрав?
Геть підгузників! Показати IP 12 Грудня 2008 17:29
Гузь - і сміх, і гріх міської ради. Будучи депутатом Луцької міської ради попереднього скликання, він практично не відвідував з 2 курсу навчання в університеті. Іноді декан дзвонив в загальний відділ міської ради і казав: "Там є у вас такий депутат Гузь Ігор, то хай з'явиться хоч на сесію, бо ми його виженемо". Потім цей горе-випускник ніде не працюючи, лише перебуваючи у різного роду громадських організаціях, опиняється без жодного досвіду реальної роботи на посаді керівника молодіжного відділу міськради, куди тягне за собою таких самих горе-громадських діячів з Нацальянсу. Будучи начальником відділу, Ігор частенько не зявляється на роботі та на нарадах, за що Шиба навіть був змушений оголосити йому догану. І ось новий ляп Ігорка: в ручному режимі він спрямовує гроші на сумнівні заходи типу бандерштату, в результаті грошей бракує ряду громадських організацій, в тому числі організації, що опікується дітьми-інвалідами... До якого часу Шиба буде терпіти такого горе-працівника? Краще б вже Олечку Коритнєву чи Ксюху Гурманську поставив би мер на молодіжний відділ. Тоді б в молодіжний відділ було би приємно заходити принаймні б з естетичної точки зору, щоб подивитися на таких кралечок. А зараз багатьох членів громадських організацій відштовхує безапеляційний, фанатичний, вічно збуджений "істинний нацальянсівець", дуче Луцька і околиць Ігорко Гузь :-)
Лесь Подерев янський Показати IP 12 Грудня 2008 17:36
на...ать не педагогічно. Хоча це кредо Б.Павловича.
NA Показати IP 12 Грудня 2008 22:41
Присвячується товаришу, якого відштовхує фанатичний та бещапеляційний Гузь. Кого цікавить як вчився Ющенко, Тимошенко, Романюк, Шиба чи Гузь і як він здавав сесії. Коли Гузь вчився на другому курсі то вже встиг за гратами побувати під час антикучмістських акцій, а інші теорії вивчали і конспекти писали. Кожному своє. 4 роки депутатської діяльності то не досвід для начальника відділу молоді? Не думаю. Якшо тобі не прийємно заходити в приміщення де парцюють чоловіки то влаштуйся працювати в Школу моделей Марини Занюк, там тобі буде комфортніше. І ще, ніби Коритнєва та Гурманська мають досвід роботи? Вони тільки з студентської лави сидять на своїх місцях. Ну і сам кінець, хто ти такий, що будеш вирішувати добре чи погано працює Гузь? Не тобі судити.
Кондор Показати IP 12 Грудня 2008 22:49
Шелеп не пиши дурниць про гузя, тебе жаба давить, що ти за 900 грн. в ОДА сидиш і штани там протираєш, а гузь рулить і питання рішає? збийся з теми і заспокойся вже на форумах ср...ти.
Анатолій Котлюк Показати IP 14 Грудня 2008 14:16
Важко уявляю як Франчук цей старий алкоголік нехай земля йому буде пухом телефонує до міськради і запрошує на сесію. Це перше. Друге. А звідки така інформація? Я так само як би знав хто ховається під гордим унікальним ніком Анонім ховається міг би написати що декан такого факультету дзвонив туди то і запрошував на сесію шановного Аноніма. Чи може Анонім ховається бо в нього в самого гріхів ще більше як в Гузя.Друже вступай в Братство Корчинського там таких як ти колекціонують. І в нашій країні те як ти відвідуєш навчання чи які в тебе оцінки в дипломі грає одну з останих ролей. Ти й сам це знаєш шановний Аноні(сте)ме
Сіфон Показати IP 15 Грудня 2008 10:06
зрозуміло чийого авторстваці антигузівські заяви, - класиків луцького громадського ананізму - Міши Шелепа і йому подібних лузерів, які в цьому житті і ламаного гроша не варті. через свою срані амбіції писати подібне - ось сміх.
Шелеп Показати IP 15 Грудня 2008 10:50
колеги заспокойтесь Шелеп в коментарях та форумах анонімних записів не залишає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus