USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька мерія випустить облігацій на 50 мільйонів гривень. Як мінімум

20 Січня 2009 13:38
За рахунок емісії  облігацій муніципальної позики луцькі чиновники планують залучити до міського бюджету не менше, ніж 50 мільйонів гривень. Про це під час прес-конференції розповів градоначальник Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами міського голови, питання емісії облігацій муніципальної позики курує його заступник Петро Гоцалюк. Окрім того, Богдан Шиба розпочав переговори з Міністерством ЖКГ стосовно можливості залучення грошей із Державного бюджету. Міська влада розраховує і на гранти від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, з яким міністерство уклало відповідний договір.
Залучені кошти спрямують насамперед на реконструкцію систем гарячого водопостачання та опалення. Зокрема міська влада планує максимально відмовитися від споживання газу. Зокрема ставку роблять на електроопалення.
Окрім того, міський голова запевнив, що малопотужні котельні будуть переводити на альтернативні види палива, наприклад – торф. Натомість значніші котельні, як-от на вулиці Карбишева, доцільно диверсифікувати, – вважає Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus