USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька міліція знайшла водія-вбивцю. ФОТО

16 Жовтня 2013 18:19
Луцькі правоохоронці розшукали водія, який здійснив смертельне ДТП на вулиці Володимирській у Луцьку і, зрозумівши, що накоїв, втік з місця пригоди. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, постраждалий помер у реанімаційному відділенні лікарні.
Правоохоронці відразу розпочали пошуки водія, тож протягом доби знайшли автомобіль «Mitsubishi Lancer», який знаходився на одній із вулиць Луцька.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка, оглянувши транспортний засіб, встановила, що авто дійсно потрапило у ДТП. Зважаючи на це, машину доставили на арештмайданчик відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області.

«Наступного дня, провівши ряд заходів, розшукали і водія, котрий перебував за кермом на момент скоєння ДТП. Ним виявився 33-річний лучанин. Із його слів, він не надав потерпілому допомоги через те, що дуже злякався і був у шоковому стані», – розповів заступник начальник ВДАІ Луцького МВ капітан міліції Павло Харитонюк.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловік може опинитися в місцях позбавлення волі на термін до восьми років.
Триває досудове розслідування.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
!!!! Показати IP 17 Жовтня 2013 22:05
йому мало 8 років!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus