USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька міськрада - «за» кафе біля дитячої лікарні

29 Листопада 2012 15:46
Луцька міська рада не скасувала рішення виконкому щодо надання дозволу на розміщення павільйону дитячого кафе-кондитерської з дитячим майданчиком у скверику поблизу дитячої поліклініки на проспекті Волі.

Відповідне рішення депутати ухвалили 29 листопада під час чергової сесії.

Про причини необхідності скасування цього рішення виконкому, яке, нагадаємо, члени комітету прийняли 8 листопада, розповіли депутати з ВО «Свобода» Святослав Боруцький та Андрій Калахан.

З їх слів, підприємство «ЕМПІРО Україна», яке візьметься за облаштування кафе біля медзакладу, зареєстроване в Україні на наступний день, після того, як у мерію Луцька подали прохання про дозвіл на розміщення споруди в скверику.

Також Калахан повідав, що суб'єкт господарювання зареєстрували у Луцьку за адресою, де знаходиться сауна.

Загалом стосовно цього питання висловилися 4 «свободівці». Найбільше їх обурював той факт, що кафе з'явиться поруч з лікарнею для дітей.

Їх частково підтримала представник міської прокуратури. Мовляв, виконком приймав рішення, порушуючи деякі процедурні норми, а керівник медзакладу не дала «добро» на кафе.

Найбільше з однопартійцями Олега Тягнибока сперечався міський голова Микола Романюк, який зауважив, що в тій місцині інколи збирають «алкоголіки та наркомани», тому він не бачить нічого поганого в тому, що її облагородять. Водночас мер додав ніби знає, чому депутати від «Свободи» так активно взялися за «розкрутку» цього питання. Однак конкретніше нічого не розказав.

Зрештою, обранці громади взялися голосувати і вирішили не підтримувати ініціативу Боруцького та колег. Кнопку «за» натиснули лише 8 депутатів.

Цікаво, що відразу після волевиявлення депутатів Боруцький дорікнув міському голові тим, що просив зробити голосування відкритим, але мер його проігнорував. Романюк відповів, що не почув прохання керівника фракції «Свободи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ПОЛЕ чудес Показати IP 29 Листопада 2012 16:04
...нехай би оті, саме оті, так звані ...путати, вже проголосують, щоб поблизу кафе було відразу і кладовище! Як у "Дванадцяти стільцях" побрився, постригся і відразу у труну...Дітям, які йдуть разом зі своїми мамами, татами, бабусями у поліклініку на прийом до лікаря , явна річ, що не до кафе. Воно прогорить,не буде пибутку(а може це й не головна ціль), в подальшому його перепрофілюють, поставлять там приміром казино, і певним людям буде вже люкс. Приблизно: буде весело музика лунати, а хворі діти будуть плакати. Хочу побажати оцим обранцям народу: коли вас усіх зариватимуть у землю, нехай буде веселий регіт, а п*яниці відкриватимуть об ваші хрести пляшки з пива на опохмелку! ХАЙ БУДЕ ТАК!
stjdyrj Показати IP 29 Листопада 2012 16:30
романюк Муд-к! боротьба з алкоголіками в дворі шляхом побудови кафе!? Одне радує, що в Україні останнім часом почастішали пожежі кафе і магазинів.
гшдщб Показати IP 29 Листопада 2012 16:35
До речі, там поряд, за смітника ще є одна "занедбана, зараращена" ВЕЛИКА ділянка. (Там її особливо "продвинуті" для стоянки своїх авто використовують коли діти не граються. ЇЇ просто НЕГАЙНО треба впорядкувати побудовою хмарочоса з підземною парковкою і рестораном на даху! ДУПАтати візьміть до уваги!
не_EXPERT Показати IP 29 Листопада 2012 21:02
"...в тій місцині інколи збирають «алкоголіки та наркомани»". Це щоб діти дивились на "аліків" та "нариків"?
Я Показати IP 29 Листопада 2012 22:49
Откат Романюк получил ,какие могут быть протесты против строительства?!
Жесть:) Хвала Колі:) Показати IP 30 Листопада 2012 08:48
Микола Романюк, який зауважив, що в тій місцині інколи збирають «алкоголіки та наркомани», тому він не бачить нічого поганого в тому, що її облагородять.
валентина Показати IP 30 Листопада 2012 11:40
Ганьба Романюку!!!
Ирен Показати IP 30 Листопада 2012 12:29
Це черговий лікар- хапуга, чи самі працівники з обласного відділу охорони здоровя зами,поми ,які так стараються дбати про нарід, тим більше про наших діток, вони їм на фіг впали,що аж вирішив відмивати бабло на дітках, які будуть приходити у полікнлінку.Подумаєте, де найбівльше скупчення діток, то вирішишив чиновник,можна і бабала скосити.Адсуврд
Чеширский Кот Показати IP 30 Листопада 2012 12:31
"Меня опять терзают смутные сомнения: у Шпака магнитофон, у посла медальон". Это я про Диснейленд и злосчастную кафешку. :))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus