USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Відділення онкогематології Волинської дитячої лікарні виграло грант у 150 тис. грн

23 Листопада 2023 13:28
150 тисяч гривень грантових коштів від компанії Biopharma Plasma виграло відділення дитячої онкогематології Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила завідувач відділення дитячої онкогематології Яна Рижко.

Протягом 17-18 листопада відбувався освітній воркшоп в рамках спільної з Українською Асоціацією Дитячої Онкології та Гематології грантової програми на підтримку дитячих гематологічних відділень та відділень трансплантації гемопоетичних стовбурових клітин. На найбільшому в Східній Європі підприємстві Biopharma Plasma було представлено 16 доповідей та кейсів. У воркошопі взяли участь 35 онкологів та гематологів з усієї країни.
Читати ще: В Україні створять інформаційну систему трансплантації гемопоетичних стовбурових клітин

«Титанічна щоденна праця, зусилля, старання, професіоналізм, доброта серця і велика майстерність приносять очевидні та феноменальні результати. Ми посіли перше місце серед усіх учасників, представивши кейс зі складним клінічним випадком. А також продемонстрували короткий ролик про командну роботу нашого відділення», – розповіла Яна Рижко.Оскільки лікарі відділення не очікували, що здобудуть перемогу, тому ще не вирішили, на що витратити 150 тисяч грантових коштів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus