USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міськрада відрахує півмільйона гривень на сміття

28 Травня 2008 20:32
Як повідомляє репортер «Волинських новин», у Луцьку хочуть впровадити систему роздільного збору сміття. Ця ідея передбачена проектом, який 28 травня запропонувала депутатам міськради начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Аліна Шпак.
Якщо проект «Впровадження ефективної системи управління твердими побутовими відходами у місті Луцьку» переможе в конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, то жителі Луцька викидатимуть сміття у чотири різні контейнери. Адже, згідно з проектом, буде встановлено контейнери для роздільного збору сміття (ПЕТ-пляшка, папір, скло, інше). Окрім того, планується провести просвітницьку кампанію серед лучан та розробити схему санітарної очистки міста.
У разі перемоги загальний бюджет проекту становитиме 1,7 мільйона гривень, з яких Луцька міськрада повинна внести третину (535 тисяч гривень). Усі умови повністю задовольнили луцьких депутатів, окрім назви. Тому її замінили на «Впровадження ефективної системи поводження з твердими побутовими відходами у місті Луцьку». Зрештою, проект отримав підтримку тридцяти чотирьох депутатів.
Довідково:
Проект реалізовуватимуть у 2009 році з лютого по грудень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus