USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцька спортсменка отримуватиме стипендію Януковича

21 Серпня 2012 10:03
Іменну президентську стипендію для видатних спортсменів та тренерів України отримуватиме лучанка Олена Цьось та її тренер.

Відповідний указ підписав Президент України Віктор Янукович 20 серпня.

Так, глава держави призначив стипендії Президента України для видатних спортсменів та тренерів України з олімпійських видів спорту.

Серед їх числа — і лучанка Олена Цьось. Стипендію розміром 5 тисяч гривень їй присвоїли за срібне призерство чемпіонату Європи 2011 року з велосипедного спорту на треку.

Таку ж нагороду отримає її тренер Віктор Ковальов.
Нагадаємо, Олена Цьось брала участь в Олімпійських іграх цього року в Лондоні. Там вона, до слова, продемонструвала найкращий результат серед волинян на змаганнях. У командному спринті на велотреку в парі з луганчанкою Любов’ю Шулікою вони завоювали четверте місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus