USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинських олімпійців вшановували подарунками та жартами. ФОТО

20 Серпня 2012 12:46
Годинниками та грамотами відзначили у Луцьку звитяги волинських спортсменів під час Олімпіади-2012. А під час вручення подарунків посадовці не втрималися від жартів щодо форми фізкультурників.

Урочиста подія відбулася 20 серпня.

Спортсменів вітали перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко та очільник облради Володимир Войтович.

Вони обіцяли олімпійцям та їх наставникам, що наступного року фінансування галузі значно збільшиться, та бажали успіхів на змаганнях усіх рівнів.

Зокрема цінні подарунки - годинники - отримали тренери Микола Калитка, Віктор Ковальов, Анатолій Мілехін, Володимир Рудюк.

Також хронометри отримали всі волинські олімпійці: Яна Беломоїна, Юлія Остапчук, Ірина Папежук, Олена Цьось, Віталій Шафар та Надія Боровська.

Під час вручення подарунків у посадовців, як це буває зазвичай, прокинулося почуття гумору. Так, Башкаленко жартував, що годинники - командирські. «У вогні не горять, в воді не тонуть», - сказав він. «Протиударні», - з усмішкою додав Войтович.

Згодом Башкаленко зацікавився формою олімпійців. Мовляв, вона така красива, що «хоч зараз можна» йти на дискотеку.

До слова, найкращий результат серед волинян на змаганнях продемонструвала Олена Цьось. У командному спринті на велотреку в парі з луганчанкою Любов’ю Шулікою вони завоювали четверте місце.



Ковельчанка Юлія Остапчук вибула з 1/4 фіналу змагань з вільної боротьби.



Лучанка Яна Беломоїна продемонстурвала 13-ий результат у дисципліні маутенбайк (крос-кантрі).



У змаганнях зі спортивної ходьби на 20 кілометрів Надія Боровська була найкращою серед українок, але зайняла лише 16 сходинку.



А марафонець Віталій Шафар на фініш прийшов 29-им.



Велосипедистка Ірина Папежук на Іграх в Лондоні була запасною, тому участі в змаганнях не приймала.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1 Показати IP 20 Серпня 2012 14:04
Вони обіцяли олімпійцям та їх наставникам, що наступного року фінансування галузі значно збільшиться.... Хороший жарт.... Особливу увагу можна звернути на стан басейну спорткомлексу Колос, що на вулиці Писаревського...там точно можна підготувати олімпійські резерви.(або зняти фільм жахів)
Чеширский Кот Показати IP 20 Серпня 2012 15:36
Нашим спортсмен - почет и уважение, властям - позор и порицание. Жлобы натуральные, часы командирские подарили, кому они нужны? Премию на пару тысяч долларов слабо дать? Спросите сколько у них, сколько стоит экипировка и инвентарь, нормальное питание, переезды и сборы.
До 1 Показати IP 20 Серпня 2012 17:12
Забагато апломбу і категоричності, як на малопоінформовану людину. "Колос" - спортивне товариство, воно не може фінансуватися за кошти бюджету. Одночасно на пропозицію передати комплекс у комунальну власність, а відтак, мати підставу привести комплекс до толку, керівництво "Колосу" поводиться як собака на сіні. Але ж ви - протестний електорат і вам об’єктивність - ні до чого
спортсмен Показати IP 20 Серпня 2012 19:48
справжні жартівники.годинники "світового бренду№ 1 по виробництву OMUJIA хронометрів" в коробці Q&Q (google не зміг допомогти в пошуку фірми виробника) дякую. сподіваюсь вони ще й працюватимуть ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus