USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька влада голодувальнику не допоможе – «нема рецепту»

28 Липня 2009 11:26
Луцький градоначальник Богдан Шиба не знає варіантів, як допомогти Сергію Сулимі, який уже десяту добу голодує під стінами муніципалітету. Про це він розповів сьогодні, 28 липня, під час прес-конференції, – інформує репортер «Волинських Новин».
Богдан Шиба розповів, що зустрічався із протестувальником Сергієм Сулимою, який начебто запевнив, що претензій до міської ради не має. «Але я не маю рецепту, як йому допомогти», – зізнався керманич Луцька.
За словами пана Шиби, якби Сергій Сулима стояв у черзі на житло першим, то вирішити цю проблему ще можна було б.
Якщо йдеться про відновлення справедливості із тим, як колись у гуртожитку обласна влада виділяла житлову площу, то й тут міська рада навряд чи може щось зробити. У цьому випадку, на думку Богдана Шиби, варто звертатися до суду, бо інакше щось поправити складно.
Градоначальник розповів, що запропонує, аби сьогодні звернення Сергія Сулими розглянула постійна депутатська комісія.
«По-людськи мені хотілося б йому допомогти, але є 2,5 тисячі родин, які живуть у гірших умовах, аніж він», – додав Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus