USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцька влада вдарить по боргах за газ новими тарифами за тепло і гарячу воду

10 Червня 2008 19:31

Як повідомляє репортер «Волинських новин», незабаром у Луцьку зростуть тарифи на гарячу воду і тепло. Такі наміри міської влади під час апаратної наради та прес-конференції 10 червня озвучив керманич муніципалітету Богдан Шиба.
Під час апаратної наради в мерії міський голова Богдан Шиба доручив своєму заступнику Петрові Гоцалюку інтенсифікувати роботу над проведенням громадських слухань щодо нових тарифів на гарячу воду і теплопостачання. За словами очільника муніципалітету, новий тариф доцільно винести на розгляд виконкому уже в червні.
Водночас цього питання міський голова торкнувся і під час прес-конференції. На його думку, настав час приступати до розгляду економічно обґрунтованих тарифів на тепло і гарячу воду.
«В іншому випадку, якщо ми не затвердимо економічно обґрунтовані тарифи – нам із 1 жовтня не буде надано дозволу на використання газу. У випадку, якщо розрахунки будуть визначені як високі, непідйомні для населення, ми будемо від імені виконкому вносити на сесію міської ради питання про виділення дотації з міського бюджету для погашення різниці в тарифах на тепло і гарячу воду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus