USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Луцька влада візьметься за авторинок

28 Травня 2008 21:45

Як повідомляє репортер «Волинських новин», депутати Луцькради 28 травня проголосували за створення комунального підприємства «АвтоПаркСервіс». Для ухвалення цього рішення таки назбиралося мінімально потрібних 24 «добровольці».
Процедурі голосування передувало напружене обговорення, особливо - з лідером фракції «НУ» Андрієм Козюрою. Депутата зацікавило питання кошторису, оскільки статутний фонд КП «АвтоПаркСервіс» становить 500 тис гривень. Якщо врахувати, що одне місце автостоянки обійдеться в одну тисячу гривень, а таких місць планується зробити не менше п'ятисот, то чи вдало було розроблено кошторис. Голова постійної депутатської комісії Луцькради з розвитку підприємництва, торгівлі та послуг Юрій Довгун пояснив, що цих півмільйона розраховано лише на початок робіт. Потім, враховуючи подальші потреби, буде залучено додаткові кошти.
Потім Андрій Козюра поцікавився, про який автопарк може йти мова, якщо не можуть навести елементарного порядку на дорогах і вирішити питання заторів на вулиці Замковій. Для цього, за словами лідера помаранчевої фракції, вистачило б лише поставити хоча одного робітника ДАІ та п'ятьох з муніципальних дружин. Однак зреагував міський голова Богдан Шиба, який і поставив крапку у полеміці. У підсумку рішення набрало мінімально потрібну кількість голосів - 24.
Довідково:
Під час минулої сесії Луцької міської ради 14 травня через позицію фракції «Наша Україна» проект рішення про створення КП «АвтоПаркСервіс» було тричі провалено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus