USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Скільки платитимуть батьки, аби прохарчувати дитину у садочках Луцька

17 Квітня 2019 11:50
У Луцьку встановили плату за харчування однієї дитини в день у закладах дошкільної освіти.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 17 квітня.

Так, у групах загального розвитку закладів дошкільної освіти та в закладі дошкільної освіти № 36, що в складі комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» Луцької міської ради Волинської області», розмірі оплати за харчування для дітей віком до 3-х років становить 25 гривень в день; для дітей віком від 3-х до 7-ми років (в тому числі для дітей класів віком 6 років) – 30 гривень на день.

Натомість, батькам дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, доведеться викласти наступні суми за харчування: до 3-х років – 25 гривень, від 3-х до 7-ми років – 30 гривень.

У санаторному закладі дошкільної освіти № 29 батьки дітей до 3-х років платитимуть за харчування своїх чад 35 гривень, а для дітей віком від 3-х до 7-ми років – 40 гривень.

Разом із тим, у групах компенсуючого типу закладів дошкільної освіти №№ 5, 9, 21, 39, 38 за сніданки, обіди та вечері доведеться викласти: для дітей віком до 3-х років – 25 гривень у день; для дітей віком від 3-х до 7-ми років – 30 гривень.

Насамкінець, у закладі дошкільної освіти № 28 денна плата за харчування становить:

- в групах з цілодобовим перебуванням дітей – 40 гривень;

- в групах з 12-годинним перебуванням дітей – 30 гривень.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що відсьогодні у дошкільних навчальних закладах Луцька безкоштовно харчуватимуться діти певних категорій лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus