USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцькавтодор» виправив ремонтні «ляпи» в Рівному

22 Липня 2009 13:12
Луцькі дорожники виправили недоліки у дорожньому покритті, нанесеному торік. Про це 22 липня інформують «Волинські Новини».
Нове покриття нанесли на дорожне полотно на вулицях Степана Бандери та Соборній у Рівному. Як пише видання «ОГО», роботи здійснило ЗАТ «Луцькавтодор», відповідно до гарантійної угоди.
За інформацією майстра з обслуговування автомобільних доріг Рівненського ШЕУ Олександра Хіміча, 300 тисяч гривень коштувала обробка асфальто-бетонного покриття чотирьох доріг в обласному центрі Рівненщини: на вулицях Княгині Ольги, Міцкевича, Соборній та Степана Бандери. ЇЇ провели торік у серпні. Покриття мало прослужити щонайменше 5 років, відповідно до гарантійного терміну. Проте місцеву владу якість робіт не задавольнила.
«У 2008-му році працівники ЗАТ «Луцькавтодор» провели поверхневу обробку доріг на чотирьох вулицях. Але сталися порушення технологічного процесу. Тоді випали опади, а ще водії-гонщики внесли вклад», – пояснив Олександр Хіміч. «Тому полімеризація, застигання емульсії не пройшли як слід. Тож покриття на Соборній та Степана Бандери потребувало відновлення. За рахунок цих незначних технологічних погрішностей недоліки покриття довелося усувати. Міському бюджету це нічого не коштувало. «Луцькавтодор» провів обробку полотна на цих двох дорогах за власні кошти, за гарантійною угодою», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus