USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кладовище у Гаразджі закриють на поминальну неділю

22 Квітня 2020 13:01
Усі ворота на луцьке міське кладовище у селі Гаразджа будуть закриті, вхід для відвідувачів буде заборонений. Такі обмежувальні заходи діятимуть цієї неділі.

«Вони зумовлені карантинними заходами», – пояснює директор КП «Луцький спецкомбінат комунально-побутового обслуговування» Василь Цетнар.

«У цю неділю, 26 квітня, ворота на міське кладовище у селі Гаразджа будуть закриті відповідно до постанови санітарного лікаря України, в якій сказано, щоб на «поминальну неділю» проводи не відбувалися. Їх переносять на 6 червня, на зелені свята. Тому ворота, хвіртки будуть закриті, вхід буде заборонений.

У порівнянні з минулими роками, людей зараз на кладовище приходить значно менше. Мабуть це пов’язано з карантинними заходами, зокрема й із відсутністю громадського транспорту. Але люди все одно приїжджають. Утім, скупчення немає. Загалом, у Луцьку є 5 кладовищ на вулицях: Рівненській, Володимирській, Чернишевського, Потебні, найбільше – у селі Гаразджа (42га). Цього року ще додалися кладовища в селах Дачне, Прилуцьке, Сапогів. Наші працівники тут також проводять роботи з прибирання, сміття вивозять у Брище. Торік це було зо 60 машин за місяць, загальною вагою біля 120 тонн», – розповів Василь Цетнар.

Щодо обмежень на вхід на територію кладовища в суботу, – питання ще вивчається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Да Показати IP 27 Квітня 2020 20:48
А там вже церкву втулили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus