USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Снігову королеву» хочуть продати

10 Жовтня 2014 15:13
Для розвитку і розширення льодовища «Снігова королева», де нині безкоштовно тренуються юні хокеїсти, потрібно зняти об’єкт з балансу Центру науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти і науки Волинської ОДА.

Про це йшлося під час візиту на льодовище «Снігова королева» у рамках Дня депутата Волинської облради.

Як зауважив голова облради Валентин Вітер, Федерація хокею України вклала гроші в об’єкт і просить виставити його на аукціон для того, щоб отримати у власність. Нині тут відбуваються безкоштовні тренування з хокею – займаються дитячі команди ХК «Спарта», ХК «Луцьк».
Також приїжджають команди з Ковеля, Володимира-Волинського, Нетішина тощо. Все це фінансується федерацією.

Натомість заступник голови правління Федерації хокею Волині Андрій Вершецький зауважує, що попри всі зручності, комплекс ще досі не готовий – в планах організації добудова адміністративної частини. З його слів, це дозволить збільшити роздягальні для зручності дітей.
Окрім того, у випадку проведення у «Сніговій королеві» змагань, коли приїжджають відразу по декілька команд, організаторам просто ніде їх розмістити.

Як зазначає Вершецький, є чимало інвесторів, які готові вкласти у проект. Проте вони не можуть це зробити через юридичні аспекти, пов’язані з формою власності. Саме тому представники організації просять виставити об’єкт на аукціон, для того щоб інвестори могли позмагатись за нього.
Вершецький каже, що форму та кошти на утримання організація частково отримує від Федерації хокею України, а також надаючи всім бажаючим платні послуги з катання на льоду.
Андрій Вершецький зауважує, що серед дітей, які займаються у Луцьку, чимало талантів, які хочуть розвиватись і надалі. Зокрема, четверо юних хокеїстів займаються в Дитячій академії при Інституті фізичного виховання. Чимало лучан грають в ХК «Білий Барс», «Сокіл», а один з вихованців тогоріч став найкращим бомбардиром чемпіонату Білорусі.

Депутати обіцяли посприяти у вирішенні цього питання. Попри це, остаточну крапку в проблемі поставлять народні обранці Волинської обласної ради під час наступної сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
вася Показати IP 10 Жовтня 2014 15:19
легше все попродавати а потім ті діти які хочуть і можуть займатися не мають змоги бо ціни зашкалюють
321 до вася Показати IP 10 Жовтня 2014 15:44
Ти читаєш взагалі щось, крім заголовку, вася?? Чорним по білому написано - єдина умова продажу це те, щоб діти займались безкоштовно!
123 до 321 Показати IP 10 Жовтня 2014 16:11
єдина умова продажу це те, щоб діти займались безкоштовно! Де це таке пише???
Анонім до 321 Показати IP 10 Жовтня 2014 19:38
як довго воно пробуде безкоштовним?
вася Показати IP 11 Жовтня 2014 08:41
ЦЕ краще чим той кавардак ,який був на кордодромі.
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2014 10:59
Сава зробить катання безкоштовно, дочекаєтесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus