USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Хокейний Кубок Волині стартував у Луцьку

2 Квітня 2017 15:07
У Луцьку на льодовій арені «Снігова королева» розпочався розіграш відкритого Кубку Волині з хокею. На турнір заявилось три команди з Волині – «Луцьк», «Володимир», «Ковель» – та рівненський ХК «Фаворит».

«Наші змагання зібрали практично всіх любителів хокею на Волині. Порівняно з попереднім сезоном є невеличкі кадрові пертурбації, що додає інтригу в деяких іграх. Цьогоріч ми дививуватимемо глядачів не тільки цікавою і гострою грою, а й цікавими відкриттям і закритям. Захоплюючим обіцяє бути й шоу талантів», - розповів секретар змагань Сергій Грудняк.

«Луцьк» - «Володимир» - 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)

Відкривали змагання чинний чемпіон Волині та третій призер останнього чемпіонату нашого краю – хокейні клуби «Луцьк» і «Володимир». У зв’яку з тим, що нетішинська дружина не змогла приїхати на змагання, їхній лідер Генадій Вагнер підсилив володимирську команду. Лучани ж навпаки мають кадрові втрати. Недорахувались господарі оборонців Олександра Бондара та Павла Мажара. Стартовий період першого поєдинку пройшов в рівній боротьбі. Але єдину шайбу закинула луцька дружина, реалізувавши більшість. А от в другому-третьому періодах «Луцьк» повністю заволодів ініціативою, зачинивши суперника в його зоні. Планомірна облога воріт суперника втілилась у ще чотири закинуті шайби.

«Фаворит» - «Ковель» - 8:3 (4:2, 1:0, 3:1)

У другому груповому матчі зустрілись команди з Рівного та Ковеля. Ковельська дружина, чиї ворота захищав юний Даниїл Мілаковський (наймолодший гравець турніру), прагнула дати гідний бій супернику, проте вищий клас «Фаворита» дозволив йому здобути прогнозовану перемогу. Зазначимо, у складі рівненчан хет-трик оформив Віталій Железнюк.

«Луцьк» - «Фаворит» - 9:3 (4:2, 2:0, 3:1)

Після півгодинного відпочинку рівненська дружина знову вийшла на лід, щоб схрестити ключки з головним суперником – ХК «Луцьк». Цей матч розпочався із швидкої шайби до воріт Сергія Тітова, але надалі лучани повністю оволоділи територіальною та ігровою перевагою, яку втілили у переконливу перемогу. І одразу троє хокеїстів лучан оформили дубль у грі – Вадим Бесараб, Євген Воробйов та Андрій Вершецький.

«Володимир» - «Ковель» - 5:2 (2:1, 1:0, 2:1)

Завершували перший ігровий день дві слабші команди. Зустріч давніх друзів-суперників хоч і пройшла з обмеженою кількістю нагод, проте вийшла напруженою і цікавою. А перемога дісталась більш настирливим в цей день володимир-волинцям.

У неділю, 2 квітня, лубителів хокею очікують вирішальні ігри змагань. «Фаворит» і «Володимир» зійдуться в "битві за фінал", а потім у вирішальних баталіях будуть визначатися володарі почесних призів і переможці змагань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКА МОЛОДЬ ВЗЯЛА НАЦІОНАЛЬНИЙ КУБОК З БЕНДІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus