USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Луцьке радіо презентує історичний подкаст про УПА

12 Серпня 2023 20:44
Новий подкаст «Вже вечір вечоріє: підпілля УПА» видає радіо «СіД FM» за підтримки Українського культурного фонду.

Радіопрограма передбачає 20 випусків хронометражем 15 хвилин, кожен з яких розкриває історію однієї відомої постаті, яка боролася за незалежність України під час Другої світової війни та після неї.

«Це перший спеціалізований подкаст та радіопрограма про Українську повстанську армію, розрахована на масову аудиторію. Ми хочемо показати правдиву історію про єдиних борців за незалежність України у часи Другої світової та подальші роки», – розповіла керівниця проєкту Вікторія Жуковська.

Читати ще: Луцька радійниця записала подкаст про репресованих українських письменників

Редакторка проєкту Анастасія Передрій пояснила, що назва подкасту – символічна. «Вже вечір вечоріє» – впізнавані слова з пісні «Лента за лентою», однієї з найпопулярніших композицій українських повстанців. Її співали у часи національного відродження кінця 80-х – початку 90-х років, Помаранчевої революції, а з 2014 року, у часи російської агресії проти України, – українські вояки.

Аудіопродукт звучить в ефірі CID FM, а також на всіх популярних подкаст-платформах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
геоко Показати IP 13 Серпня 2023 06:25
Чергова порція зомбопродукту для засмічування мозку молоді.
Юджин Конон до геоко Показати IP 13 Серпня 2023 15:32
Комуністів забули запитати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus