USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьке депо возитиме людей ще на 7-ох маршрутах

2 Липня 2013 18:55
ЛПЕ вибороло право перевозити пасажирів на кожному об’єкті з шести, поданих на конкурс. Щоправда, підприємство було єдиним його учасником, ‒ інформує Під прицілом.

Нагадаємо, 24 травня, відповідно до рішення виконавчого комітету, оголосили конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування.

Як повідомив заступник управління транспорту та зв’язку Олександр Середа, заявку на участь у конкурсі подало лише «Луцьке підприємство електротранспорту», зазначивши 6 об’єктів, кожен з яких обслуговуватиме певні маршрути. Проте за день до конкурсу ЛПЕ подало заяву про відмову від участі у конкурсі одного з об’єктів. Так, 5 обʼєктів, які залишилися в конкурсі, мають обслуговувати сім автобусних маршрутів загального користування.

Таким чином, конкурсна комісія визначила ЛПЕ переможцем конкурсу, тому підприємство здійснюватиме перевезення на маршрутах №15, 15а, 9а, 24, 4, 30, 26.

Своєю чергою, директор «Луцького підприємства електротранспорту» Іван Грицанчук пообіцяв, що всі умови договору будуть ретельно виконуватися і проблем з перевезеннями на цих маршрутах не буде.

Журналісти поцікавилися, чому у конкурсі така монополія і немає інших перевізників, які подали заявки на перевезення. На це заступник міського голови Тарас Яковлев відповів, що, ймовірно, інші перевізники просто не мають додаткових автобусів.

Заступник міського голови також розповів, що більшість із маршрутів, висунутих на конкурс, і раніше обслуговувалися «Луцьким підприємством електротранспорту», але ці перевезення здійснювалися на основі тимчасових договорів.

Тарас Яковлев також припустив, що фінансова ситуація на підприємстві зможе покращитися, адже тепер воно обслуговуватиме більшу кількість маршрутів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
коля Показати IP 2 Липня 2013 19:55
Ну-ну.Побачимо чи надовго їх вистачить.
2 Показати IP 2 Липня 2013 21:01
Яскрава ситуація з 29 маршрутом яке обслуговує ДЕПО, де їздить аж 1(один) автобус більше 2 місяців з 7 необхідних. І скоро так буде і з виграними маршрутами. А монополію організували організовано міськрада з депо, коли так оголостли конкурс, що нікого іншго не допустили. Скоро всі це зрозуміють, але буде вже пізно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus