USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Судові тяганини: в луцькому депо маршрутки стоять «мертвим» вантажем

29 Червня 2015 12:16
Луцьке депо й «Богдан-Лізинг» досі на судових тяганинах. Лізингові суди тривають. Автобуси – опломбовані, а ліцензійних карток – немає. Про це інформує Район Луцьк.

Тривають судові розбори підприємства і з ТзОВ «Богдан-Лізинг». Лізингова фірма хоче повернути 41 автобус, який у 2008 році «Підприємство електротранспорту» взяло в лізинг. Самі лізингові платежі (20 млн. грн.) підприємство виплатило, проте через невчасні погашення «заробило» штрафів, за які вирішило судитися. Такі дії викликали нерозуміння партнерів і ТзОВ «Богдан-Лізинг» подало зустрічний позов із метою забрати автобуси, - інформує видання Комунальний патруль.

Протягом року колишні луцькі маршрутки стоять мертвим вантажем в луцькому «депо». Лізингова фірма не може їх забрати до остаточного судового рішення, а «Підприємство електротранспорту» не може використовувати.

«Поки не заплатимо всіх штрафів, нам автобуси не передадуть, – коментує Микола Івчик. – Міська рада нібито пообіцяла нам посприяти у тому, щоб сплатити цей штраф. Про яку саме суму йдеться – комерційна таємниця».

«Автобуси більше року не використовують, вони стоять опломбовані. Щоб здійснювати на них перевезення, треба мати ліцензійну картку, а вони досі перебувають на обліку в Києві. Треба тут тимчасову реєстрацію, а нам не дають. Проте ми і не хочемо цих автобусів, вони одні збитки приносять. Зараз закупили польські тролейбуси, то ситуація суттєво покращилась. Почали хоч людям зарплату вчасно платити, вже за травень отримали гроші», – каже юрисконсульт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
спасіба Показати IP 29 Червня 2015 17:41
таваріщу Шибє -- лучшему екамуністу всєх времьон і народав))))))))))
лізингодавач Показати IP 29 Червня 2015 17:42
Автобуси - це єдине, що зробив Шиба для рідного (як він каже) міста. Чим посадив ЛПУ і, відповідно, місто, в глибоку боргову яму. І ще кредити взяв на ремонт козирків підїздів і димарів, за що Романюк ро****обувався три роки. Більше нічого не зробив. Так ще наробив би його партійний друг осіпов, якби йому дати якусь посаду. Вони обидва можуть наробити, як кіт на глині. Один, щоправда, вже "наробив". Це два *****, яким треба витягнути язик і наколоти голкою. Нехай Романюк створить комунальне підприємство, куди б увійшов собачник і три міські вбиральні, і на чолі цього КП поставить Осіпова, Шибу заступником. Нехай проявляють ініціативу, працюють, щоб свої б*** і грішні хавальники не відкривали.
!! до лізингодавач Показати IP 29 Червня 2015 19:15
Про КП це точно, бо більше Романюк ні на що не здатен. А погашав кредит з наших карманів! Зробив тут з нього святого. Нічого не скажеш, "вєлікій" мер, роздав на собачник і на пам'ятник по мільйону, коли люди в злиднях!!!!!!
мешканка Показати IP 29 Червня 2015 19:25
те що люди отримали зарплату за травень то голосні слова.Брехня.
до мешканки Показати IP 29 Червня 2015 19:47
Якщо то брехня про виплачену зарплату, то не зрозуміло,як в даний час, не платити зарплату вчасно, адже попередні керівники змушені були з коштів депо виплатити Богданлізингу 20 млн. гривень!!! Останній рік Богданлізингу депо ні копійки не платив??!! Де гроші?
місько Показати IP 29 Червня 2015 22:52
ті автобуси, які купив шиба загнали депо в борги. було геть нерозумне рішення. Романюку прийшлося розгрібати те все. три роки парийшлося віддавати з бюджету кошти на те все. а їх можнав було направити на садочки чи школи
до місько Показати IP 29 Червня 2015 23:39
За лізингові автобуси депо виплачувало власні зароблені гроші, а не місто платило. Це дві великі різниці. Якби місто платило лізинг, то депо жило б в шоколаді (20 млн. грн.!!!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus