USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Луцькі Mercedes та Jaguar увійшли в ТОП автофестивалю stance-культури. Фото

28 Липня 2021 16:50
Легковики Mercedes та Jaguar із Луцька увійшли в ТОП-16 автомобілів фестивалю stance-культури LeoCult. Mercedes посів восьме місце серед найкращих представлених на заході автівок, а Jaguar став другим.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини Станіслав Осіпович з автомобільного клубу West Level, наймасштабніший в Україні фестиваль занижених машин проходив минулого вікенду у Плав’ї Львівської області.

«Для мене це вже третій LeoCult. Цього року ми з друзями вчергове поїхали, аби взяти участь у виставці авто та просто кльово провести час. Загалом на фестивалі було представлено близько 140 автомобілів – це і занижені авто, і спортивні, і машини для дрифту, адже, окрім виставки stance-автомобілів, на LeoCult проходили змагання з дрифту», – сказав він.

Читати ще: Пілот із Луцька – про участь у чемпіонаті з трекових гонок, схід з дистанції та stance-культуру. Інтерв’ю

Луцьк презентували вісім автомобілів: Volkswagen Golf, Жигулі, два BMW, Mercedes, Honda Civic, Jaguar та Volkswagen Jetta.
«Для участі в такому фестивалі в авто передусім має бути занижена підвіска. Машина може бути занижена статично, тобто бути на пружинній підвісці, або на пневмопідвісці, яка може опускатися і підніматися. Тобто від колеса до арки має бути мінімальний простір, щоб арка візуально лежала на колесі. Також якнайбільше ексклюзивних запчастин, чогось крутого, незвичного, можливо, це якась розклейка на авто чи саме авто дуже рідкісне... Це як мистецтво. Головне – аби твоя машина виділялася і була низькою, – зазначив Станіслав Осіпович. – У кожного – різні автівки, які по-своєму круто виглядають. Наші два автомобілі отримали нагороди: Mercedes увійшов у ТОП-8, а Jaguar на пневмопідвісці – у ТОП-2».
Як поділився Станіслав, у планах – участь у stance-фестивалях у Києві та Польщі, а також організація виставки авто з нагоди закриття сезону в Луцьку.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото та відео надав Станіслав Осіпович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
777 Показати IP 28 Липня 2021 17:05
Так эти авто в Украине собирают? Не знал.
Василь Показати IP 28 Липня 2021 18:45
Побільше б таких новин, а то політика або війна!!!
Саша Показати IP 29 Липня 2021 08:16
Як вони на них їздять? Ну хіба на лаветі :)
Стенсер до Саша Показати IP 31 Липня 2021 00:36
Своїм ходом
Лучанин Показати IP 30 Липня 2021 11:58
давайте в Луцьку робіть такий Фест

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus