USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку влаштували свято дітям військовослужбовців

1 Січня 2016 22:00
«Чужих дітей не буває!» - під таким гаслом пройшов новорічний ранок для дітей волинських військовослужбовців-учасників АТО.

100 дітей мали нагоду відвідати новорічний ранок у приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Шевченка та зануритись у світ веселих пригод на новорічному святі.

Про це повідомили у прес-службі благодійного фонду Волинь-2014, за сприяння якого відбулося свято.



Як розповів один з відвідувачів заходу - учасник АТО, батько трьох дітей, який вже двічі був на сході, найбільше перебуваючи під обстрілами думав про сім’ю та своїх малят. Тому зараз дякує долі за кожну можливість побути з сім’єю.



По завершенню свята діти отримали подарунки від казкових героїв.



Ранок організували ТзОВ ХК «Єврохолдінг» спільно з ОК «Яровиця».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волонтер Показати IP 1 Січня 2016 22:11
Голіков молодець, в цей складний час коли не кожен може дозволити купити щось до Нового року підтримка для наших хлопців важлива як ніколи!
Анонім Показати IP 2 Січня 2016 14:03
моя дитина не получила запрошення на свято. батько в 14 й вже скоро рік. Чому так?
Анонім до Анонім Показати IP 2 Січня 2016 15:07
Тому що мобілізованих хлопців тисячі а бізнесменів які готові думати не лише про свої прибутки одиниці :( тому й так :(((
Анонім Показати IP 4 Січня 2016 12:39
Ви зверніться в благодійний фонд "Волинь 2014" , вони там допомагають усім хто до них приходить. Вони не взмозі знати усіх мобілізованих, це держава забирає на схід, а вони звичайні хороші волонтери.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus