USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Різдвяна майстерня в Луцьку - для діток учасників АТО

15 Січня 2017 17:35
Різдвяна майстерня розпочалась в Луцьку ще 19 грудня й триватиме місяць. Упродовж цього часу діти міста мають змогу відвідати найрізноманітніші майстер-класи. А цими вихідними увагу приділили й малечі учасників АТО.

Для діток погодились проводити майстер-класи два десятки умільців. Зауважимо, окрім народних майстрів, з дітьми працювали й учасники етно-фолькльорних колективів.

Анастісія Єлізарова приходить на майстер-класи вже другий день поспіль. Дівчинка каже, що їй тут неабияк подобається.

«Мені тут дуже цікаво. Вчора вчитель показував, як можна гарно грати на глиняній пташці, а потім навчив нас її робити. Сьогодні ми робили магніти з дерева в техніці декупаж. Спочатку треба відділити частину серветки, намочити її і прикласти до дерев'яної заготовки. Потім приклеюєш і покриваєш лаком. Результат дуже гарний. Я швидко вчуся, мені легко вдається працювати своїми руками, я просто в захваті», - розповіла Настя.
Присутня на заході начальник Управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів каже, що діти героїв повинні відчувати, що про них піклуються.

«Цими вихідними ми вирішили зробити свято для дітей воїнів АТО, вони повинні відчувати, що про них піклуються й не забувають. Ви знаєте, діти настільки задоволені та вражені, що ідуть то на один, то на другий майстер-клас, а ще, мами сідають поряд й разом проводять час, що створює дійсно святкову атмосферу», - говорить чиновниця.
Нагадаємо, святкові заходи триватимуть до Водохреща.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Агнесса Показати IP 16 Січня 2017 15:38
Тетяна Гнатів чудова і мегасимпатична жінка! І до того ж, прекрасний керівник!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus