USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі борці здобули призові місця у Тернополі та Хмельницькому

10 Травня 2017 15:09
Луцькі борці успішно виступили на змаганнях, які цими вихідними відбулися у Тернополі та Хмельницькому. Гідно представивши честь області, наші спортсмени привезли 13 призових нагород.

Спортсмени із клубу ММА, джиу-джитсу та греплінга «GARDA» розпочали свої виступи на змаганнях у Тернополі. Там відбувся відкритий Чемпіонат з бразильского джиу-джитсу за версією No Gi «BJJ TERNOPIL OPEN no gi 2017» (без кімоно).

У змаганнях були представлені 13 команд із різних регіонів України. Луцька команда «GARDA Lutsk» представила дорослу та дитячу збірну.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИ СТАЛИ НАЙКРАЩОЮ КОМАНДОЮ НА ЗМАГАННЯХ ІЗ ДЖИУ-ДЖИТСУ

В результаті успішних виступів лучани здобули 11 нагород:

- 2 місце - Артем Хмарін (-29 кг);

- 3 місце - Фелікс Лисюк (-32 кг);

- 2 місце - Іван Поліщук (-37 кг);

- 3 місце - Богдан Маковській (-38 кг);

- 2 місце - Теодор Ганейчук (-41 кг);

- 3 місце - Дмитро Ковальчук (-61.5 кг);

- 3 місце - Володимр Бубнюк (+63 кг);

- 3 місце - Олександр Устимович (-73.5 кг);

- 2 місце - Михальчук Гарік (-81.5 кг);

- 1 місце - Михальчук Гарік (абсолютна категорія);

- 3 місце - Олександ Гумбург (+97.5 кг).

Наступні змагання, у яких взяли участь гардівці, - «ADCC Grappling CHMELNITSKY 2017». Тут лучани також відзначилися, здобувши дві призові нагороди серед дорослих:

2 місце - Максим Петрощук (-70 кг);

3 місце - Олександр Комзюк (-92 кг)

Головний тренер та засновник клубу «Гарда» Михайло Савчук наголошує, що такі високі здобутки вдалося досягнути й завдяки тому, що спортсмени мали підтримку.



«Команда висловлює велику подяку всім тим, хто вірив і допомагає команді: Олексію Шмігелю, Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп»), Віктору Гембі (мережа магазинів «Євродім») та Андрію Матвійчуку (ТзОВ «Західна лінія») за фінансову підтримку Клубу «GARDA», - каже Савчук.


Успішні виступи луцьких спортменів стали гарною мотивацією для інтенсивних тренувань, адже гардівці зараз готуються до Чемпіонату України з бразильского джиу-джитсу, який відбудеться в кінці травня у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus