USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі футзалістки обіграли львів’янок на чемпіонаті України

29 Листопада 2021 23:45
Єдиний професійний жіночий футзальний клуб міста «Легіон-Університет» розпочав сезон із перемоги. Перша гра була динамічною та багатою на моменти. Уже на третій хвилині рахунок відкрили суперники. Проте луцькі дівчата швидко відігралися – через хвилину відзначилась Юлія Сардачук. Суперник не встояв перед її зміщенням до центру та ударом у верхній кут воріт.

На 10-й хвилині львів’янки знову засмутили наші ворота, інформує пресслужба ЖФК «Легіон-Університет». У першому таймі «Легіон-Університет» дещо віддав ініціативу львів’янкам. На щастя, вони змарнували кілька небезпечних атак. Малюнок гри змінився після перерви. «Легіонерки» притисли Львів біля його воріт і одразу зрівняли рахунок. Юлія Сардачук знову змістилася з флангу й лівою ногою завдала потужного удару в «дев’ятку». Після того «зебри» не використали ще кілька нагод.

Гарячою стала кінцівка поєдинку. Наші дівчата взяли гру під контроль. Успіхом увінчалася атака на 36-й хвилині поєдинку. Вкотре небезпеку створила Сардачук, яка вдало реалізувала вихід віч-на-віч, тим самим оформила хет-трик. Фінальний свисток зафіксував вольову перемогу луцької команди. Після гри дівчата привітали іменинницю – голкіпера Яну Ярмольську. Вона провела достойний матч і кілька разів рятувала команду від пропущеного м’яча.

«Легіон-Університет» – «Новий Львів» 3:2

Голи: Юлія Сардачук 3 – Катерина Іванович 2

«Думаю команда могла зіграти краще. Можна списати це на початок сезону і хвилювання, втім мали показати дещо яскравішу гру, особливо в першому таймі. Загалом, рахунок нас задовольняє. Дівчата молодці – непогано впорались. У другому таймі притисли суперника до воріт, могли забити більше, але чогось бракувало. Розберемо гру на тренуваннях і рухатимемось далі», – зазначив Дмитро Голоскоков, головний тренер «Легіон-Університет».

«Найголовніше – це перемога і три залікові пункти в таблицю. Рада, що допомогла команді, забивши свої м’ячі. Було трохи важкувато грати з «Новим Львовом», адже це наша перша зустріч. Тим паче тільки входимо в сезон, психологічно не легко. Але ми здобули бажаний результат», – розповіла Юлія Сардачук, авторка хет-трику.

«Сьогодні нам не вистачило удачі. У другому таймі позначилась втома. Попри це, намагалися створювати моменти, їх було достатньо, але не пощастило. Задоволена, що забила. Водночас дуже засмутилася, що ми не перемогли», – зазначила Катерина Іванович, капітан команди «Новий Львів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus