USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хокейна команда лучан фінішувала четвертою

9 Квітня 2015 08:00
Іграми з новояворівською командою «Галицькі леви» завершила свій виступ у цьогорічному Чемпіонаті України луцька ХК «Спарта». В обох матчах лучани зазнали поразки, та, за підсумками регулярного чемпіонату, посіли четверте місце у «турнірці».

ДЮСШ №2/«Спарта» - «Галицькі Леви» - 0:9 (0:5. 0:2, 0:2)

Першим номером гру розпочали гості. Фактично весь час шайба знаходилася на половині лучан. Хоча перший гол трошки забарився. Лише в середині першого періоду галичанин Валенитин Мурчин забив підряд дві шайби – 0:2. Спартанці спробували перевести гру до чужої зони, та невдало. До кінця періоду гості зуміли оформити зручну фору у п’ять голів – 0:5.

У наступних двох третинах атаки «леви» втратили у гостроті, та й наші хлопці стали більш щільно грати в обороні. Як результат: по дві пропущені шайби за період – 0:9.

ДЮСШ №2/«Спарта» - «Галицькі Леви» - 2:10 (0:3, 1:5, 1:2)

У матчі-відповіді «Галицькі Леви» не стали відкладати у довгу шухляду взяття воріт. Бліц-криг у вигляді двох швидких шайб організував Микола Митко. І на 3-ій хвилині гри рахунок вже був 0:2.

Безкарно гості продовжували забивати до кінця другого періоду. Тоді дебютний гол за лучан забив Антон Оліда – 1:6. Правда, до перерви лучани пропустили ще двічі – 1:8.

На третій період у ворота «Спарти» вийшов Данило Мілаковський. І Данило виправдав довіру тренера, відбивши 10 кидків суперника. Та й партнерам вдалось нарешті дещо розвантажити власну зону і моментами перевести гру до зони суперника. В одній з атак перехопив вибивану з зони шайбу Руслан Білунов, змістився ближче до воріт та сильним кидком порвав сітку воріт «Левів» – 2:9. Та крапку у зустрічі на 58-ій хвилині поставили галичани. Відзначився Богдан Маліновський – 2:10.

«Ми стараємося побудувати хорошу команду. Традиції будуть, коли вибудуємо нормальну піраміду: починаючи від команди майстрів, і закінчуючи найменшою віковою групою. Тоді я буду вважати, що школа працює на всі 100%. Зараз ми лише працюємо в тому напрямку», – розповідає тренер новояворівської команди Михайло Чиканцев.



У гостей залишилися хороші враження від луцької команди. «Ми грали у минулому році з луцькою командою. За той час луцькі хлопці однозначно прибавили і грають більше в силовий хокей, – каже Чиканцев. – Ми в жодному разі не надіялись на легку прогулянку. В хокеї взагалі не буває такого поняття. В кожному епізоді, що в дитячому, що в професійному спорті потрібно грати на всі 100%. Незважаючи на те, з яким рахунком ти виграєш чи програєш. Грати завжди потрібно до кінця. Ми забили більше. А по грі скажу, що був цікавий поєдинок».

Капітан лучан Тарас Міскевич розповів, в чому причина поразки його команди і поділився досягненнями його команди у цьому сезоні.



«У нас, в команді, мало досвідчених гравців, багато є новачків. Наша команда ще незіграна, – пояснює Тарас. – Задоволений цим сезоном – в ньому я став більше грати в пас з командою, менше сам почав водитися, краще навчився кидати, обводити, додав швидкість, краще навчився кататися, як і всі мої партнери по команді».

Головний тренер ХК «Спарта» Дмитро Цимбал теж відзначив якісний ріст його гравців цього сезону. «Команда набагато сильніше почала грати, порівняно з минулим сезоном. Тоді ми були на останньому місці, в цьому – четверті. Відібрали очки у призерів – херсонської команди. Діти добавили, – каже Цимбал. – За сезон ми дуже підсилили гру у плані тактики. Відпрацьовували різні схеми».



Із 23-ма очками у активі лучани завершили цьогорічний чемпіонат серед юнаків 2002-2003 років народження на четвертому місці. «Бронза» турніру дісталась херсонському «Дніпру». «Галицькі Леви» стали другими. А перемогу у національній першості святкував харківський «СДЮСШОР».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus