USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі кікбоксери на Чемпіонаті України здобули 26 медалей

20 Квітня 2014 21:17
У Дніпропетровську відбувся Чемпіонат України з аматорського кікбоксингу WTKA серед юнаків та дівчат 13-15 років, чоловіків та жінок 19-40 років. У змаганнях всеукраїнського рівня взяло участь понад 450 учасників майже з усіх регіонів країни, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Змагання були відбірковими і відбулися з метою відбору кандидатів до збірних команд для підготовки та участі у чемпіонаті Європи та світу.

Двобої проводились у різних розділах (видах) кікбосингу К1, фул-контакт, лоу-кік, лайт-контакт, лок-кік-лайт та інших, тому спортсмени мали можливість поборотись одразу за декілька медалей.

Команду Луцька представляли кілька клубів. Найчисельнішою була команда бійців клубу КП «Естет» - дев`ять спортсменів, два – з спортклубу СНУ ім. Лесі Українки та одна представниця клубу «Адреналін».

Успішно виступили спортсмени нашої команди, які в загальному підсумку завоювали 18 золотих, 7 срібних та одну бронзову медаль.

Підтвердили свої місця у збірній минулорічний фіналіст чемпіонату світу Андрій Подвальний, якому не було рівних серед чоловіків у ваговій категорії 75 кілограмів, і який завоював дві золоті та срібні медалі. Золоту, срібну та бронзову медалі завоювала і фіналістка чемпіонату світу 2013 року Анастасія Коновальчук (52кг). Чемпіон світу 2013 року серед юнаків Марк Куць (45 кг) завоював два перших місця.

Повернувся у команду після чотирьох років перерви Дмитро Кобель (в/к 75кг) і одразу з призовими місцями, завоювавши золото та срібло.

Не відставали від лідерів і наші молоді боксери. Володимир Мельниченко (54 кг) виборов дві золоті медалі, Вікторія Собуцька (52кг) – золото та срібло, а Анастасія Мацоха (50 кг) – двічі була другою. Вони лише юніори, але свої медалі завоювали серед дорослих у віковій групі 19-40 років.

Порадували виступами і наші юні дівчата віком 13-15 років. Чемпіонами України у своїх вагових категоріях, виборовши по дві золоті медалі стали: Ольга Возняк (46 кг), Софія Неділько (48 кг), Олександра Музика (60 кг), Катерина Бортнік (65кг), а Вікторія Якимишина до золота додала срібло.

Успішними виступами спортсмени завдячують своїм наставникам Анатолію Кобелю та Миколі Мордику, які готували спортсменів до Чемпіонату України, а також тренерам-спортсменам Андрію Подвальному та Дмитру Кобелю, які безпосередньо під час поєдинків допомагали своїм молодшим членам команди порадами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Марічка Показати IP 20 Квітня 2014 22:12
Молодці!
руль до Марічка Показати IP 21 Квітня 2014 01:22
тренер молодець, супер боєць

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus