USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі команди виборювали звання найкращої «Футбольної школи»

26 Травня 2017 18:22
25 травня луцькі ЗОШ №15 та СЗОШ №5 приймали найсильніші команди школярів з міні-футболу. Саме в цей день відбулися фінальні етапи шкільного турніру з міні-футболу «Шкіряний м’яч», організованого Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» за сприяння управління освіти Луцької міської ради, інформують у прес-службі Фонду.

За підсумками групового етапу, який тривав 22 та 24 травня на міні-футбольних майданчиках, збудованих Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», до фінальної стадії серед школярів 6-7 класів вийшли команди шкіл №№ 3, 7, 9, 15, 18 та 19. Серед школярів 8-9 класів – шкіл №№ 3, 5, 13, 19, 24 та правознавчого ліцею, а серед учнів 10-11 класів – ЗОШ №№ 3, 10, 22 і правознавчого ліцею. Саме ці команди виборювали звання найкращої «Футбольної школи» Луцька.


Вчитель фізкультури СЗОШ №5 Світлана Радченко каже, що такі турніри пропагують здоровий спосіб життя і навчають командної гри. Також на змагання традиційно навідуються професійні футболісти, які придивляються до юних спортсменів та обирають собі вихованців.



Вчитель фізкультури луцького НВК №24 Віктор Єзерський каже:

– Наші діти активно беруть участь у турнірах з міні-футболу . Головне – заохотити їх з молодших класів. І тоді вони старатимуться проявити себе. У мене ще є мрія, аби у таких змаганнях брали участь дівчата. Учениці нашої школи були чемпіонками Луцька, тому могли гідно себе показати на турнірі. Я наголошую школярам: навіть якщо ви не потрапите у професійний футбол, він буде з вами завжди на любительському рівні.

Вихованці Віктора Єзерського – восьмикласники Валентин Климук та Арсен Варищук переконані, що футбол – це боротьба, яка вчить не здаватися. Хлопці впевнені, що незалежно від результатів і надалі займатимуться спортом.



Щодо самого фінального етапу турніру, то найпершими розпочали боротьбу за медалі учні 10-11 класів. За підсумками фіналу, І місце посіла команда ЗОШ № 13, ІІ місце – команда правознавчого ліцею, а третю сходинку – НВК № 10. Далі відбулися змагання серед школярів 6-7 класів, де перемогу здобули учні гімназії № 18, а ІІ місце вибороли учні НВК № 9, ІІІ місце посіли юні спортсмени з ЗОШ № 3.

Завершували змагання школярі 8-9 класів. У підсумку перемогу здобула команда ЗОШ № 19, ІІ місце посіли учні НВК № 24, а ІІІ місце – ЗОШ № 13.

– Змагання такого рівня Фонд проводить уже втретє і з кожним роком набирає все більших обертів, популярності й охоплює максимально можливу кількість школярів. Саме такі заходи згуртовують школярів, дають можливість проявити себе. Одним із пріоритетів роботи Фонду «Тільки разом» є фізична культура і спорт. Сьогодні ми бачимо, скільки позитивних емоцій та вражень в учнів, скільки посмішок та радості на їхніх обличчях. Впевнений, що ця подія залишиться в їхній пам’яті назавжди, – підсумував координатор програми «Волинь спортивна» Фонду Олексій Сорокун.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus