USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі мітингувальники зірвали оперативку Клімчука

2 Грудня 2013 09:54
До адмінбудівлі на Київській площі у Луцьку прийшло близько 3 тисяч мітингувальників. Це учасники народного віча в обласному центрі.

Їх головна вимога – припинити каденцію очільника Волині Бориса Клімчука. Для початку, євромайданівці зірвали традиційну оперативну нараду в ОДА.

Натомість, Клімчук заявив присутнім у залі, що переговори з активістами луцького Євромайдану відбудуться в малому залі облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петро Показати IP 2 Грудня 2013 10:51
Климчука геть!!
Народ до Петро Показати IP 2 Грудня 2013 11:28
І кого ж на його місце? Те що він належить до певної політичної партії не міняє тієї суті, скільки він зробив для області. Так, він "людина" Януковича....Але амбіції в нього не як в безсовісного політика, а як в хорошого господаря рідної землі....
Павло Показати IP 2 Грудня 2013 11:28
"Для початку, євромайданівці зірвали традиційну оперативну нараду в ОДА." Нехай труси з себе зірвуть Бондарі, Гузі, Вітіви... Для людей за все життя нічого корисного не зробили, одні "революції"!:) 2004-го мало - ще хочуть "покерувати"?!
Знаючий Показати IP 2 Грудня 2013 12:04
і шо дасть відставка? що клімчук з войтовичем людей били на майдані у києві? революція революцією, а жрать охота. хліб має випікатися на бутерброди з чаєм, транспорт їздити. що вже Клімчук тій "славній" опозиції зробив чи не зробив? до крісла владного знову захотілося? чотирьох розкішних маєтків Бондарю мало, що збудував за часів свого губернаторства? грошей на їжу не хватає? треба захопити ОДА? А Шибі боргів міста мало? далі народ у яму тягне?мало Луцьком нахайзяйнував, що досі Романюк розплачується? революціонери, врозуміться. складіть план дій чіткий. кричати всі вміють. а робити речі реальні, тим паче, для мешканців області - одиниці. решта - лише класти собі у кишені....(((((
Маня до Знаючий Показати IP 2 Грудня 2013 15:41
Просто мої думки прочитав. Підтримую повністю!!!!!
партия психов Показати IP 2 Грудня 2013 13:51
А это и есть кризис власти......Это не Климчука судить он кто...чиновник.! ну украл а кто не крал.Все крали и он...Это у Кравчука спросите куда он дел наших детей в 90_е......???Правильно отправил мыть туалеты в Эвропу! а вы скажите и что с того..а это и есть та прослойка которая теперь должна управлять страной люди 40-50 лет а не те кому снятся страшные сны о массовых забастовках...как сказал еврей китайцу...за ша баролися за то вам и капут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus