USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З наплічниками й у касках лучани їдуть до столиці

11 Грудня 2013 13:09
Близько півсотні людей зголосилися поїхати до столиці на акцію протесту сьогодні, 11 грудня.

За спинами у багатьох мітингувальників – наплічники. Люди розповідають, що взяли з собою теплі речі і сухпайок. Дехто взяв із собою й каски для захисту. Виїзд відбудеться з Театрального майдану о 13.15. На площі уже зібралися більше десятка легковиків та під’їжджають декілька автобусів. Зі слів організаторів, рейс має бути не один. Чимало людей записалися на вечір.

Лучани налаштовані рішуче. Кажуть, що мають намір відстоювати національні інтереси до кінця, скільки треба буде.

Збір людей відбувається під дзвони Свято-Троїцького собору.

Зі слів співкоординатора луцького майдану Майї Москвич, у Штабі національного спротиву в Палаці культури міста Луцька залишаються ті, хто записуватиме охочих на наступні рейси до столиці та робитиме канапки для мітингувальників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
німець Показати IP 11 Грудня 2013 15:13
коментар було видалено
БОГДАН Показати IP 11 Грудня 2013 16:07
Запитання до МАйї Москвич:металеву арматуру тадубові палиці видаєте на місці?чи лучани їх отримаютьв КИЄВІ,яка вартість добових в столиціЦікаво,як Бандера сприйняв би сучасну революцію,якби дізнався,що та твориться на америк-і бакси,по суті в інтересах транснаціональних ,в основному американських,кампаній.Доречі,сьогодні в інтер-ті опублікований список закордонних центрів та їх представництв в Україні,що діють інтересах Заходу та США зокрема.Список прямо таки вражає.За вказаними організаціями та представництвами стоять дуже великі грошіВидається,що дядя Сем хоче накорню купити українську інтелегенцію.Не розумію,невже вона така продажна?Майя,особисто тобі скількиБАКСІВ ПЛАТЯТЬ за кожногодобровольця,направленого в Київ?США хоче встановитиконтроль над світом,саме США творитьглобалізм,який ворог національних держав,загроза традиційним системам цінностей,національному устрою життя,народним традиціям,звичаям,етнокультурним моделям поведінки ,він перетворює народи в обдурені маси людей,якими легко маніпулювати.
дьодік до БОГДАН Показати IP 11 Грудня 2013 20:14
Гебня "возбуділась".
Здрасте до БОГДАН Показати IP 13 Грудня 2013 09:21
Сходи розвійся. Подумай про любов росії до наших спочилих Українців, до робітників що приїздять до них. Заглянь в історію і побачиш де хто с*ав.
...... Показати IP 11 Грудня 2013 16:22
коментар було видалено
майї Показати IP 11 Грудня 2013 16:52
майя, заколачуй бабло, поки платять, бо скоро гузі і вітіви забудуть про тебе.
голос минулого Показати IP 11 Грудня 2013 17:36
гузі та вітіви натирять бабла як при помарачевій революції.. волинь і так вся за Європу, нема чого людям голову пудрити. Нам треба нові керівники а не старі які прос**ли здобутки помаранчевої революції і зараз хочуть обтертись щоб знову сісти на коня
Аліса Показати IP 11 Грудня 2013 21:08
!Українці стомилися від такого "умілого" керівництва уряду і тому йдуть на майдани,а не в підтримку чиїхось амбіцій.Криза в нашій країні почалася не вчора і не 22.11.2013! Нас відкрито зневажають урядовці і не соромлячись говорять про це на весь світ! А тепер йде зворотня реакція, краяни заявляють про своє "фе" голосно і відкрито. Добре,що є люди, які організовують інформаційні пункти, тому що у громадських приймальнях місцевих рад, облдержадміністраціях, держустановах не можуть відповісти людям і допомогти...
Богдан-дьодіку і про Показати IP 11 Грудня 2013 23:28
У тому то й справа.,що невдоволення простих людей життям,владою,банкірами і банками,місцевими чиновниками, знову хоче використати кримінальна мафія,українські олігархи-Пінчук,Коломойський,Фірташ,Ахметов,Порошенко.,які почали активно спонсорувати опозицію.Трагедія Януковича в тому,що він довірився приближеним олігархам,тій же донецькій мафії,давав можливість збагачуватись їй,часто на шкоду державі і народу.,надіючись на їх підтримку та лояльність.Зараз, об*єктивно, Янукович протистоїть об*єднаному олігархату,він зайняв правильну позицію щодо непідписання Угоди про асоціацію з ЄС. ТОМУ ФАКТИЧНО ЙДЕ війна між олігархами,які за Асоціацію, та державою ,яку ,.як не дивно ,захищає президент Янукович.Якщо олігархи переможуть, то УКРАЇНА втратить і втратить дуже багато!Народу це тяжко зрозуміти,ТОМУ ЩО УКРАЇНСЬКІ ТЕЛЕКАНАЛИ ,ЯКІ КОНТРОЛЮЮТЬ ЄВРЕЇ-ОЛІГАРХИ ,події трактують, як боротьбу пригніченого народу,тобто революційного Майдану проти узурпатора та диктатора Януковича...Доречі,українських олігархів активно підтримують американські та транснаціональні кампанії,які прагнуть встановити контроль над Україною і остаточно пограбувати її.Якщо Янукович буде усунутий від влади, ніяка =Свобода=,Удар= чи= Батьківщина =не зможе зупинити грабунок України.Під прикриттям євроінтеграції,земля буде продана іноземцям,буде приватизовано за безцінь останні стратегічні промислові об*єкти України.Революцію творять романтики ,а її плодами зкористуються подонки.!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus