USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі муніципали виявили дві точки продажу алкогольного сурогату

26 Серпня 2022 14:14
Департамент муніципальної варти Луцької міської ради продовжує роботу із виявлення точок продажу сурогату в обласному центрі.

25 серпня на гарячому спіймали двох торговців сумнівним алкоголем, повідомили муніципали.

На вулиці Олексія Шума, 29 охоронці порядку виявили продавчиню, яка саме торгувала небезпечною для життя та здоров'я рідиною.

На вулиці Зв'язківців, 1 сурогатом торгував чоловік, проте муніципали завадили йому збути незаконну продукцію.

На обох торговців складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 3 ст. 156 КУпАП (торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння з рук, з лотків, у приміщеннях або на територіях, заборонених законом).
Всі матеріали будуть передані до Луцького міськрайонного суду Волинської області для розгляду, а вилучена рідина – на експертизу.

Читати ще: Розливайка на автостанції: луцькі муніципали воюють з продавцями алкогольного сурогату

Муніципали нагадують, що згідно з санкцією ч. 3 ст. 156 КУпАП, передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 6 800 до 13 600 грн з конфіскацією предметів торгівлі.

Також у муніципальній варті зауважили, що роботу в цьому напрямку продовжуватимуть у посиленому режимі.

"Якщо Ви стали свідком продажу сурогату на території міста Луцька та інших населених пунктів Луцької міської територіальної громади, просимо Вас повідомляти за телефоном гарячої лінії Групи швидкого реагування – 067-0000-679. Також інформацію можна надіслати в месенджерах Telegram, Viber, WhatsApp", – наголошують в Департаменті муніципальної варти Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 26 Серпня 2022 14:34
самогон був є і буде вічно! Слава Україні!
Уася Показати IP 26 Серпня 2022 14:44
От нащо ця показуха? Зайдіть на північний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus