USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку патрульні допомогли зупинити підтоплення будинку

1 Січня 2016 20:55
Патрульні поліцейські допомогли зупинити підтоплення будинку в Луцьку вранці 1 січня.

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

О 6 годині ранку патрульні прибули на виклик щодо затоплення квартири по проспекту Відродження.

Жителі восьмого поверху, з вини яких затоплювало сусідів нижнього поверху, не відчиняли вхідних дверей.

Тоді поліцейські змушені були пробиратись з сьомого поверху на восьмий, щоб розбудити мешканців квартири, звідки текла вода.

З’ясувалось, що винуватці підтоплення були у стані алкогольного сп’яніння, заснули та забули закрутити кран з водою.

ПАТРУЛЬНІ ДОПОМОГЛИ ЗУПИНИТИ ПІДТОПЛЕННЯ БУДИНКУ#lutskpolice #патрульнаполіція #поліціяЛуцькаО 6 годині ранку патрул...

Опубликовано Патрульна поліція Луцька 1 января 2016 г.




Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у новорічну до патрульної поліції надійшов виклик з мікрорайону ДПЗ, де через феєрверк загорівся балкон. Загалом за ніч 10 викликів патрульної поліції у Луцьку стосувались використання піротехнічних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 2 Січня 2016 08:49
Ура!Реформа працює!Тільки залишилось ще хоч би одного злодія чи грабіжника чи ґвалтівника піймати ! А в принципі навіщо як що дурними статтями людям показувати свою роботу! Молодці так тримати! такими темпами скоро в самих поліцейських будуть гвалтувати і грабувати!
Андрій до Лучанин Показати IP 2 Січня 2016 19:39
Мордокнижна "моя поліція" мордокнижного міністра-гастрольора.. А не краще займатися своїми призначеними функціями? (на такий випадок є ЖЕК, дільничий та МЧС (рАтівники)). краще з газонів металобрухт би повивозили - прямий обов'язок
Рома Показати IP 2 Січня 2016 11:55
Скільки можна піаритись??? Краще б справжньою роботою замалися б !!!
Галина Показати IP 2 Січня 2016 12:08
Лучанин правий . Йде імітація плідноі роботи. Проіхавши повз автомобіль з крутими номерами який стояв під знаком робили зауваження жигулям які завантажувались покупкою біля ринку.
гриць Показати IP 2 Січня 2016 13:49
а реальну роботу то зроблено) і що би москальські тролі не бзділи - то нічого не змінить, суспільство потрохи перевантажується, поліції довіряють, тому саме їх, а не ЖЕК, покликали на допомогу, як бачите - не дарма. а як би розвивались події раніше? ну чудом би дозвонились в ЖЕК чи водоканал, за години 2 хтось би прийшов і перекрив воду всьому будинку! це проходили не раз. тому не бризкайте слиною, поліцейські виконали свої обовязкі - врятували майно громадян.
Грицю Показати IP 3 Січня 2016 11:28
Кожний повинен займатися своєю роботою. Жеківці і електрики не будуть ловити злочинців - їх цьому не вчили. Проте, цьому вчили поліцейських. Якщо вони цього не роблять - навіщо їм платять зарплатню ПОЛІЦЕЙСЬКОГО? Заплатіть зарплатню електрика і двірника.
хтось Показати IP 12 Січня 2017 02:02
Оце новина, так новина! Прямо "Порятунок року"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus