USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі педагоги отримають премії за сумлінну працю

19 Грудня 2020 08:00
Педагогічні працівники шкіл, садочків, мистецьких та спортивних шкіл Луцька отримають грошові премії.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Надати педагогічним працівникам щорічну грошову винагороду за сумлінну працю, зразкове виконання покладених на них обов’язків, відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи», – йдеться у розпорядженні.

Як зазначив на своїй сторінці у фейсбуці мер Луцька, розмір преміювання визначатиме безпосередньо керівник кожного закладу в залежності від досягнень та навантаження кожного працівника.

«Вимагаю в керівників управління освіти, департаменту культури та департаменту сім‘ї, молоді та спорту проконтролювати справедливий розподіл премій», – акцентував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ага Показати IP 19 Грудня 2020 11:29
Да скільки їм ще треба при з/п 4 тис.$???
Небайдужа Показати IP 19 Грудня 2020 15:05
Насмішили...справедливий.... Придумали керівники бали, щоб собі побільше урвати, 21гімназія
Василь Показати IP 19 Грудня 2020 17:26
Якщо лікар і вчитель не буде отримувати гідну зарплату-почнеться спочатку деградація медиків і вчителів(кваліфіковані будуть звільнятися в інші сфери або за кордон),потім почнеться деградація суспільства.Що вже видно по нашому парламенту і уряду.Бо до влади приходить не інтелект,а награбовані раніше гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus